lauantai 10. kesäkuuta 2017

Olen saanut tappouhkauksia "mopo/mulipäiltä" Cannonpalleilta.

10/6-2017.

Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Taidan olla riitautunut "mopopoikiin"  elikkä Cannonbolliin.
Mulipäät  saivat  päähänsä että  kiristävät minulta  6000  Euroa, joka on heidän  Seinäjoella  olevan  "päämajansa"  kuukausivuokra. Asianajajani/minä haastoivat    heidät  raastupaan. joka pidettiin  8/6  Vaasassa.  Viikkoa ennen   oikeutta sain   viestin  että jos menen  oikeuteen, niin tulen saamaan 12,000 Euron "sakon" ja heille maksettavaksi , sekä lisäksi   6000  Euroa joka kuukausi, niin pitkään kun he haluavat.
Minulle piti tulla  2 Isokyröläistä  todistajaa, mutta  he  kieltäytyivät, koska  mopopojat   uhkasivat heitä. Toinen heistä asuu   yhden mopopoijan omistamassa  osakkeessa ja  se toinen  korjailee/huoltaa  mulipäiden paappatuntureita. ..siis  sen lauluja laulat, jonka  leipää syöt.
Kolmanneksi  sain kännykkääni pari päivää sitten uhkausviestin , jonka mukaan  he  räjäyttävät  mut  taivaan tuuliin. sillä   "on  meilläkin tynyä ja aseita"....tiedämme missä asut....
Nyt olen ollut odella innoissani  muutaman päivän. Minut on koulutettu...hmm??...taistelemaan ja osaan kyllä pitää  aika hyvin puoliani......vaikka olenkin  vanha  kääkkä.  Pelkään vain  mopo/mulipäiden  puolesta , sillä heillä on vastassa  Alahärmässä  syntynyt aito Härmän häjy.
Sukua  löytyy  niin  Isontalon  Antista ,että  Lauri  Törnistä.
Siis.....
Tervetuloa  mopopoikaset.


Ekku Mattila.