sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Tapasinko "kouluampujan"....sunnittelemassa tekoaan?.

11/6-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Lähdin  aamusella  pyöräilemään , tein sellaisen  55 km lenkin Teuvan suunnasta ja  takaisin   tulin Aronkylän kautta. Kiinnitin huomioni  yhteen outoon  tyyppiin , joka käveleskeli  Aron päiväkodin edessä , kiersi sitä kahteen otteeseen ja  selvästi  tutkiskeli  kameroiden paikkoja rakennuksessa.
Niskansa  kenossa ylöspäin.
Hänen ikänsä noin  30 v , pituus  1,85, tummat hiukset , sininen takki, jossa  mustat  hihat ,  tummat  housut , mustat kengät.
Kun hän   palasi  päiväkodin alueelta , minä "sattumalta"  ajoin hänen vierelleen ja sanoin...."hieno ilma...jokohan kesä on tulossa  "?, mutta hän   urahti jotakin  josta en sanut selvää.
Grönsssh...suunnilleen.
Eniten  kummastelin miehen  kasvojensa  väriä. ......kellanharmaat , sieluton , kuin  zonbie , tyhjää täynnä. Hän käveli  vetelästi laahustamalla , kuin vailla mitään päämäärää , mutta koko ajan  vilkuili  ympärilleen  kuitenkin tarkkaavaisesti.
Koska  Kauhajoella  tapahtui  kouluammunta  vuosia sitten ja josta  meidän tytär  pelastui pakenemalla  alakertaan, niin  jäin seuraamaan  miehen  touhua.  Ollessaan kävelisillan  puolivälissä hän pysähtyi , kurkkasi  aika pitkään joen  pintaa  ja lähti sitten pois.
Ajattelin että jospa  hän  onkin  itsetuhoinen  ja  aikoo  lopettaa itsensä  ja  soitin 112 ja  selitin  tilanteen.  Virkavalta  tuli  noin  35 minuutin kuluttua Seinäjoelta  saakka , mutta  mies   oli jo mennyt menojaan.  ILmeisesti hän  meni  Hangasluoman kauppaa vastapäätä  lähellä olevaan harmaaseen taloon, taikka sitten ei.
Kouluthan ovat  jo kiinni, mutta   Aron päiväkoti  on auki. Poliisit  sanoivat katsovansa  kyseisen rakennuksen  ulkopuolella olevat  turvakamerat  ja jospa niiden  avulla  miehen henkilöllisyys selviää...
Toivottavasti  kaikki menee  sillai hyvin ,ettei mitään vakavampaa  sillä alueella  synny.
Näin.

Ekku Mattila.