perjantai 10. marraskuuta 2017

Palanut kinttuni paranee.

10/11-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tasan kuukausi sitten poltin  palavalla bensalla oikean jalkani  polvesta  alaspäin.
Kun kävin teekoossa   sitä näyttämässä, niin lääkärit  määräsivät  Seinäjoen  sairaalaan ihosiirrettä varten, mutta kieltäydyin  jyrkästi.  Palovamma ei muuten kuulemma paranisi ja  se  voi  aikaansaada vaarallisen verenmyrkytyksen.
Sanoin ettei  tälläisen  kohta 72  vuotiaan  papparaasen ole niin väliä....enää...jalka paranee taikka sitten ei  ja jos verenmyrkytys  tulee, niin aivan sama. Otan vastaan mitä  tulee.  Nyt  olen käynyt  Kauhajoen teekoossa  2-3  päivän välein ns haavahoidossa, jossa  sairaanhoitajat ovat  "höylänneet" kintustani  rupia/nahkaa ja  visvaa , sekä laittaneet  uuden  suojakääreen  kinttuni  ympärille.
On ammattilaasia  likat.Kiitosta palio.
Tänään kuulin että on  ihme kun jalkani  on parannut  ihmeen hyvin ja  se tulee kyllä kuntoon  nykyisellä hoidolla. Lääkärien mukaan  hyvä yleiskuntoni , ei tupakkaa, eikä viinaa  vuoden 1969  jälkeen  on  suurin syy  paranemisprosessiin, sekä huumorintajuni.
Olen aina ollut  aikamoinen  fatalisti. Asiat menee niinkuin ne on määrätty menemään.On turha  hötkyillä. Näillä eväillä  edelleen mennään.
Jep.

Ekku Mattila.