keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Ressua/pimeyttä riittää jo...

29/11-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Onpa  "kivat"  kelit  .
Aamulla kun menee  töihin  on  säkkipimeää  ja  todella rapaista  ja kun illalla  tulee töistä  edessä sama  juttu.  Vaikka kuinka  pesee auton valoja  niin tuntuu ettei se vaikuta  juuri mitenkään. Meidänkin  saksan ladassa on kaikkiaan  kuusi  etuvaloa, mutta  saisi olla  vielä  muutama lisää.
Saisi  tulla jo lunta   sekä pakkanen. Lumi  valaisee  hyvin luontoa/teitä  ja pikkupakkanen  sopisi  näin  tähän aikaan  vuodesta. 
EnnenWanhaan.....vielä  noin  10  vuotta sitten oli  ekalumi  jo  marraskuussa ja  Jouluna  kinoksittain  ja talvi tuntui  talvelta.  Sitten kun Maaliskuu maata näytti  tiesi kohta  kevään koittavan......mutta  nyt??
Syys..loka..marras..joulu.....kenties  tammikuu   ja helmikuukin...kun  lunta  ei ole   vaikuttaa  syksyn kestävän useita kuukausia.  Ne ilmansaasteet...ne ne....
Pohjoisnapakin sulaa  pikkuhiljaa  ja  miksei etelänapakin. Ei  poijat  hyvältä  näytä  sanoisin  ja  kun siihen  lisään  seuraavassa blogissani    erään  pulloposkisen   P/Korean  kollin, niin  aiaiaiai...
Siis  seuraavaan  juttuuni...
Kohta:

Ekku Mattila.