perjantai 8. joulukuuta 2017

Trumppi ja Israelin pääkaupunki on Jerusalem.

8/12-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Herrat   Jimjamsumjummi , Putler  , vaiko  Trumppi??
Tasan kolme mahdollista  nimeä jotka  sytyttävät  tulilangan, jonka  päässä  on  ruutikuiva Eurooppa......ja PUM..PUM..PUM.
Nyt  vaikuttaa  siltä  että  se olisi herra Trumppi. Hän  taitaa osaltaan käynnistää  Israel/Palestiinakonfliktin , koska  tunnusti  että Jerusalem  on Israelin pääkaupunki. Siitähän ei Palestiinalaiset  tykkää  yhtään.Se on jännä asia  sillä  tasan samaa kansakuntaahan  he  molemmat  ovat ns  maitaan.
Itse olen aina ollut  sitä mieltä että Israelin pääkaupunki  on juuri  Jerusalem. Jo pikkukersana  tunsin  "sukulaisuussuhdetta" Israelin kansaa  kohtaan, eikä se tunne ole  vieläkään hälvennyt. Päinvastoin. Johtuuko se siitä että olen aina ollut  pienemmän/koulukiusatun/päähänpotkittujen  puolella  ja  esim Israel kansana on sitä  joutunut  kokemaan.  Saksan  "aatulaiset"  onnistuivat  hävittämään  melkein koko Israelin kansan  ja  ilman  liittoutuneita/Neuvostoliittoa  valittu  kansa olisi  hävitetty maapallolta. Siinä piru meinasi onnistua , mutta hyvä  vei  voiton.
Jerusalem on Israelin pääkaupunki.
Shalom.


Ekku Mattila.