perjantai 12. tammikuuta 2018

12/1-2001 keuhkoistani löydettiin syöpä.

12/1-2018.
ISRAMIRAG
Aikamatkaaja.


Juuri  tänään,  12/1-2001  olin  Seinäjoen    sairaalassa ja keuhkokuvauksesta  tullut.
Minut kutsuttiin  huoneeseen , jossa oli  muutama ihminen , pari sairaanhoitajaa , lääkäri sekä  nainen jolla  oli potilaskansioni   kädessään.
" Mattila....lääkäri sanoi...teillä on paha  keuhkosyöpä...oikeanpuoleinen  on  50% ;sesti  loppu ja vasemmasta toimii enää  18  %:ttia". Lisäksi  keuhkoportissasi  on  8  senttinen  , peukalon  kokoinen ja mittainen  kasvain ja  se on tukkimassa keuhkoporttisi....soitan  keuhko-osastolle ja  määrään sinut sinne....."
¤¤¤
Mutta   minäpoika  kieltäydyin   kohteliaasti tarjouksesta  sanoin etten  mee  minnekään osastolle ja  ei haittaa vaikka  henk/minusta lähtee....emmee..emmeeee...en..mee. Ja   lääkäri sanoi että jos mitään  ei tehdä, niin  sinulla on  elinaikaa noin 3 kuukautta......ja edelleen kieltäydyin  hoidosta  ja  niinpä niiden oli  päästettävä  minut kotiini  ns kuolemaan, mutta  sitä ennen  jouduin  allekirjoittamaan  lapun jossa  otan  täyden  vastuun itsestäni  ja  sairaala  ei ole syyllinen.
¤¤¤
Niinpä  soitin  Kurikkalaasen  Arin hakemaan  minut  kotio  ja hän tuli ja kun kuuli  että  olen kuolemassa sillai kokonaan, mentiin hänen kotiinsa josta   sain   24  pulloa  Havupuu-uutejuomaa  jota Kankaanpääläinen  Kari  Herttua  oli valmistanut jo  30 vuotta   ja  sitä  kittasin  pullon  päivässä ja kun menin  3 viikon päästä uudelleen keuhkokuvaukseen, niin syöpä oli  hävinnut, kun kuppa  Töölöstä.
Tästä  keuhkosyövästäni on ollut  useita  lehti/teeveejuttuja, joten en  tämän enempää  .......senverran kuitenkin että  keuhkoporttiini jäi  9 senttinen arpi , joka ei haittaa  senkummemmin.
Pitemmittä  puheitta  nyt  hiihtämään.......siellä on  hieno  keli.


ISRAMIRAG.