lauantai 6. tammikuuta 2018

Ja niin tapahtui Big Band.

6/1-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.BIG   BAND......

Syntyi uusi aika/avaruus  jälleen kerran, kuten monesti ennenkin. Maailmankaikkeus on  kuollut  useasti ja  syntynyt jälleen uudelleen. Maailma elää sykkivässä  syklissä miljardien  vuosien  saatossa, uudelleen ja uudelleen , uudelleen ja uudelleen. Elää ja  jälleen kuolee, miljardien vuosien  aikana.  Sykkii ja lakkaa  ....syntyy   ja  kuolee.
Mutta aika ei koskaan häviä.  Se on ikuinen ja  kuolematon.Se on  meissä jokaisessa  nyt ja menee pois, mutta  tulee uudelleen  takaisin. Toisessa  persoonassa ja toisessa ajassa. Kukaan  elävä ei koskaan kuole.  Ei koskaan. Atomin Kvarkit    sen tekevät. Kvarkit ovat  elon  antajia. Kaikkialla, koko ajan.
Big Band......Valtavan alkuräjähdyksen  atomipurskeessa  levisi  ympäri tyhjää avaruutta  elon aineita, miljardeja , miljardeja  atomeita , käsittämättömällä  nopeudella ,  avaruutta  synnyttämään. Yhä  edemmäksi ,  ympäriinsä ja joka paikkaan  ja me siinä  mukana. Atomin  sisällä  odottamassa  oikeaa aikaa . Saada  ajan hetki   sisällemme  antamaan  meille  ihmismielen.
Alkuaika  on  koko ajan olemassa  Atomin Kvarkkien  sisällä. Ne tuottavat aikaa, koko ajan  ja jatkuvasti. Aika  syntyy  juuri nytkin, minussa ja  sinussa, siellä ja  tuolla , kaukaisessa  galaksissa, kauimmassa  avaruuden  kätköissä. Aika on ikuinen, eikä se koskaan häviä. Meissä oleva  syklinen  atomihenki  on kuolematon. Olemme  jatkuvasti  syntyvien  uusien ihmisten  jatkumo. Tässä ja juuri nytkin. Odottamassa  aikanaan  uutta  olemusta,  ehkä  toisissa  maailmoissa, toisessa ajassa, ikuisesti kiertäen.
Atomin Kvarkit  sen tekee.Meissä oleva ajan henki on ikuinen.

Ekku Mattila.