tiistai 9. tammikuuta 2018

Jumalan synnyttäjä...käsittämätön ....käsittämätön.

9/1-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.Kylläpä   fb/kirjoitukseni  liiton   arkista,  Atomin sisällä  olevasta  aikaa  tuottavasta  Kvarkki   kuutosista , sekä  maailmankaikkeuden  synt/tuhoutumisesta  on kerännyt    satoja  fb lukijoita  ympäri maailman.  Tänään  melkein  2000  lukijaa yhteensä ...joka on aika hyvin.
Omanista  tuli 2 lukijaa  ja sehän maa on ihan Etiobian  lähellä ??...ja  saa  nähdä  koska  sillä alueella  alkaa  "sukelluskurssi" jonka tarkoituksena on  nostaa  "Argon"...Israelin  vanhanajan  historiallinen  liitonarkki    ylös.   Siellä se  makaa  Tanajärvessä, noin  40 metrin syvyydessä................Etiopiassa   ja  sen yhteen  "antenniin"  on tarttunut  vanha  rikkinäinen kalastajaverkko..........
¤¤¤
ISO kirja , Raamattu  alkaa  eri  käännösten  mukaan..suunnilleen.."alussa  oli sana  ja  se  sana oli Jumalan  tykönä". Raamatussa mainitaan  kymmeniä  kertoja  katsomasta Jumalaa  suoraan kasvoihin ettette kuolemalla kuolisi ".. Kun  Mooses  kävi Siinain  vuorella  hakemassa  lain taulut, niin hänellekin varoitettiin ettei saa katsoa  Jumalaa kasvoihin ettei kuolisi. Jos  Atomi, jossa  Jumala on , halkaistaan, niin kyllä siinä kuolemalla  kuolee. "Älä katso Jumalaa  kasvoihin ".. Monessa kohtaa  Raamatussa  sanotaan  että   Jumala on näkymätön,  kaikkialla  yhtäaikaa ja  hän tietää/tuntee kaiken , sekä on  jokaisen  ihmisen sisällä  . Jumalaa  ei voida  nähdä, eikä havannoida , mutta  hän on silti  olemassa.
¤¤¤
Jospa  aiheutan  myrskyn    "vesilasissa"   väittämällä  että......:
Raamattu pitäisi  alkaa:   Alussa oli ATOMI  ja   Atomi  on Jumala. Siitä yhdestä  Atomista  sai  (taas) alkunsa  sykkivä maailmankaikkeus , sen sisällä  ne  6 Kvarkkia  kehittivät  miljardien  vuosien  aikana  uutta  aikaa ja  kun Atomi  tuli "täyteen"  se  räjähti   BIG BAND  joka  synnytti  maailmankaikkeuden/ajan   miljardeja..miljardeja  galakseja kaikkialle. Tästä alkoi  aika ,  joka  on yhä kaikkialla  ja  joskus  se  myös  kutistuu  taas   yhteen atomiin ja  alkaa  uudelleen syntyä uusi sykkivä  maailmankaikkeus.
Jumala  on  nytkin kaikkialla , minussa  ja  sinussa , koko   maapallolla , eri aineissa  joissa  on Atomi.
¤¤¤¤
Olen  aikamatkaajana   jo  pitkään  tiennyt...Jossakin  TÄYTYY  olla  se ISO  POMO ...hän joka  synnytti  Atomin, joka  synnyttää  aikaa  ja jonka sisällä   maapallon  tuntema   Jumala on , todellinen  Jumalansynnyttäjä ,  ihmeellinen , käsittämätön ,salaperäinen Jumalan  Äiti.
Zaxena  Qm.  ??

Ekku Mattila.

??  : Atomi voidaan rikkoa/halkaista ja   tuloksena on   atomipommi.   Aikaa  tuottava  Kvarkki , joka on  Atomin sisällä ON   rikkoutumaton . Jos  Kvarkin  pystyisi  hajottamaan , niin aikakin  katoaa  ja koko maailmankaikkeus  häviää. Jäljelle jäisi  vain yksi Atomi, joka  on itse Jumala  ja  Jumalan synnyttäjän  siemen. Kalevalan  Sotkan  munan  tekijä.

Ekku Mattila.