sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kunhan höpötän ajan arvoituksesta.

21/1-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Naputtelin  noin parin viikon aikana   nimeni tilalle  Isramirag , mutta  sain niin paljon  yhteydenottoja somesta, että  palaan  alkuperäisiin  Ekku  Mattilaan.  Kaikki  sanoivat  että sinut  tunnetaan  juuri  Ekku Mattilana...


Jahah..
Tänään tuli teeveestä noin  tunti sitten  ohjelmaa  avaruuden  mysteereistä   ja  erityisesti  ns mustasta  aineesta/energia , jota  avaruus on pullollaan. Vasta noin 8  vuotta sitten  tutkijat   löysivät,  taikka  olettivat, että mustaa  ainetta on  enemmän,kuin ns näkyvää, mutta   he eivät  tiedä mitä  pimeä  energia oikein on. Sen he  tietävät  että  pimeää  energiaa  on  kaikkialla , sitä ei näe, sitä ei  voida mitata , mutta sitä vain on. Tutkijat  ovat   supertietokoneillaan laskeneet, että  jos  tyhjä  laatikko   punnitaan, vaikka  kilon  kokoinen, se antaa määrätyn tuloksen  "puntariin". Jos  otetaan kahden kilon tyhjä laatikko, niin sen  sisältämä  "aine"  kaksinkertaistuu  ja    niinedelleen. Joka kerta  entistä  isompi tyhjä  laatikko painaa  100 % enemmän entistä  pienempää. Kaikki maailman  tiedemiehet ovat  tyystin suu auki  hämmästyksestä, eivätkä osaa  kertoa  syytä.
Olen sama  probleemaa      funtsinut  ikäni  ja  sen ratkaisun  (heh)  kertonut , esim  tässä ja  nyt  Fb:ssani.
¤¤¤¤¤
Se  pimeä energia  on aika.
Ilman aikaa  ei  maailmankaikkeutta  olisi , ei mitään   tässä ja nyt. Aikaa  tuottaa  yhdessä atomissa olevat  6 kvarkkia, joista  yksi  (S)  Kvarkki  on  tärkein ja  atomeitahan on  "aika paljon"  maailmankaikkeudessa. Aika    on voimakkain   olomuoto. Sitä on niin  paljon  ja kun sitä  tulee yhä lisää ja lisää, niin  se  väkisin   pullistaa   Kosmosta.. Galaksit  liikkuvat meistä poispäin jatkuvasti  nopeuttaan lisäten. Me elämme ajassa ja  sen  sisällä  tässä ja nyt.   Joskus  tulee aika, jolloin aika  täyttää kaiken  maailmankaikkeudessa , kuten  liika helium ilmapallossa   ja  kaikki  poksahtaa.
Mutta ei hätiä mitiä. Kun aika on  räjäyttänyt  kaiken kaikkialla, se alkaa  palata  takaisinpäin , kasaantuu , sekä  alkaa rakentua  yksi  atomi kerrallaan, Hitaasti  mutta varmasti. Mittaamattoman kaukaisessa   tulevaisuudessa  maailmankaikkeus  syntyy  jälleen kerran uudelleen  , galaksit, auringot  ja planeetat. Näin on  uusi  ajan sykli  jälleen  käynnistynyt ja  me ihmiset  siinä taas  mukana. Kuka  tietää ,että me   uudelleen kohdataan, sinä ja minä siellä .Vanhat  tutut.
Kirjoitti:
Ekku  Mattila.
Aikamatkaaja.