maanantai 26. helmikuuta 2018

Pankkiryöstö Kurikassa...Ekku Mattila....pol/virkamies.

26/2-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Lisää  pankkiryöstöstä..


Yhtenä päivänä , noin vuonna  1993-4  sain puhelun jonka  toisessa päässä oli  pol/virkamies joka  kysyi  että oonko kotosalla ja kun sanoin että oon, niin hän sanoi että   tulee pian sinne.  Ja  ei mennyt  puoltakaan tuntia  kun hän  pihaani  ajoi, päivää sanoimme ja  vintiin  mentiin  yhdessä peräkanaa . Hänellä olisi  asiaa yhdestä kadonneesta Jalasjärveläisestä miehestä , muistisairaasta, joka oli ollut  hukassa  yhden päivän. Kerroin,kun  hänen valokuvansa näin, että on kunnossa ja  löytyy  elossa...........ja  sitä rataa me  juteltiin pol/virkamiehen kanssa .  Aikaa kului  noin  tunnin verran ja hän oli pois lähdössä.
"Hei...kuulin itseni sanovan...juuri nyt para-aikaa  on käynnissä  pankkiryöstö...jossakin  ihan lähellä...on menossa  pankkiryöstö"....ja  virkamies  sanomani muistivihkoonsa  laittoi.Hiukkasen katsoi  minua  sillai  oudosti  ja  peräkanaa me  alas  pihamaalleni  mentiin.
...kun hänen  autostaan kuului  kova-äänistä  vinguntaa ,  jonkinlainen  piipaapiipaa tyylistä  ja  virkamies  käteensä  puhelinluurin otti. "Mitä?...hän  melkein  huusi...mitä??....missä?...koska ??..älä  perhana.....olen jo tulossa.....kuitti ".
Ja käynnisti autonsa, sekä  avatusta ovesta  minulle  huusi:...." Kurikassa  on ryöstetty  pankki....hetki sitten...pankkiryöstö  .....voi  saateri  sua Ekku....oot  kova  tietäjä".......fruum  virkamies/poliisin  auto  lähti  pihastani kuten se kuuluisa Annikki  Tähti.
Fruuuuum.....
¤¤¤¤
Pankaas  arvaamaan  kuka  tuli  parin päivän päästä meille ???....ja kyllä hänellä oli  sitten  hämmästelemistä.....tyyliin..."miten ihmeessä  sä  näit....olet  kuule  selvänäkijä....oot".

Ekku  Mattila.

Ainiin....joss  jokku  epäilee  tätä(kin)  tosijuttuani, niin pankaa  soittamaan    Harri  Keisalalle...ex/poliisi/virkamies, Jalasjärvelle,  niin  hän takuulla  todistaa  "valalla vannoen" että näin  tapahtui.

Ekku Mattila.