maanantai 12. maaliskuuta 2018

Raamatussa on useita mainintoja profeettakouluista.

12/3-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Raamattuko kieltää  (muka)  profeetat???

Opin tuntemaan  25  vuotta  sitten  erään  kaverin ,kutsutaan häntä vaikka Antiksi) Isostakyrööstä ja hänellä oli  naiskaverinaan  romaaninainen.Sanotaan häntä vaikka Alliksi.
Hän oli ns  uskovainen, luki Raamattua ja kävi  silloin tällöin  seuroissa, mutta  poltti  tupakkia  kuitenkin sekä naukkaili  viiniä.....juu.
Kävin heillä  kylässä  muutaman viikon välein ja hyvin meillä sujui.....tarjottiin kaffia ja pullaa, kermaa että  sokuria. Alli  oli  ihan mukavan    tuntuinen nainen. noin  25  vuotias.......mutta  antakaas olla herra paratkoon !!.....kun yhtenä päivänä  heille menin, niin ovi ei auennut, ei sitten millään vaikka kuinka  soittokelloa  limputin...plim..plim..pliiiiim...Verhot  senkun  liikkui. Ihmettelin että mitäs ny??...ja olin jo pois lähdössä  kun  Antti  talostaan pihalle  tuli ja  mulle kertomaan  .......
"Alli  suuttui kun kuuli että olen  selvänäkijä/tietäjä ja  huusi olevani   itte pirun  vallassa  ja en saa koskaan enää heille  tulla...Alli myös  väitti että Raamattu kieltää  selvänäköisyyden...tyyliin "noitanaisen  älä  elää salli".....".
Kerroin Antille ,että  jo Mooseksen  aikaan oli  profeettakouluja, joissa  opetettiin  tulevaisuuteen katsomista,  että  profeetat   paransivat  sairaita , sekä Jeesuksen  aikakaudella  myös  sellaisia  kouluja  oli Israelissa.Kirjoitin  nämä myöskin paperille  ja  toivoin Antin vievän Allille  tiedot  sekä  lukevan Raamatusta  profeettakoulujen olemassaolosta.
Seuraavana  päivänä soitin Antille joka  sanoi että  Alli  repi lukematta kirjoittamani paperin sekä huusi ettei  Raamatussa voi olla  mainintoja  profeettakouluista. Minä olen noita, eikä minulla ole mitään asiaa enää heille.
Antin ja Allin  välit menivät ns poikki  muutaman  kuukauden jälkeen. Alli on ollut kohta  15  vuotta  pyörätuolissa, eikä enää käy  seuroissa..."kun kerran Jumala  ei häntä paranna".


Ekku Mattila.