tiistai 27. maaliskuuta 2018

Ranskalaisen povarin "hieno" ennustus.

27/3-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Hämmästyttävä ennustus  vuodelta  1956.

Yksi  rikas liikemies  tuumasi  että  jospa hän  piipahtaa  sillai ihan puolileikillään  Ranskalaisen  povarimummaraasen  asiakkaaksi ja  niin tapahtuikin.
"Kerrohan  nyt kaikki mitä näet   tulevaisuudestani , niin hyvät kuin pahatkin"  hän sanoi ja  ennustaja  teki  työtä käskettyä. "Menneisyys  on sinulla ollut   ihan  hyvä, mutta  tulevaisuus  ei ole sitä . Tulet  kuolemaan  lento-onnettomuudessa, mutta aikaa  en tiedä. Lentokone on oleva sinun kohtalosi."
"Jaahah  sanoi   rikas  liikemies. Jos se minusta  riippuu, niin tulen välttämään lentokoneella matkustusta  koko  loppuikäni.  Ikinä en  enää matkusta  koneella, en ikinä. Sen lupaan"..ja  mies lähti  matkoihinsa. Seuraavat kuukaudet ja vuodet  hän matkusteli   vain  junilla , laivoilla  sekä autolla liikkuen. Ei  vahingossakaan   noussut  lentokoneeseen.
Ja niin kului  kymmenen vuotta. 1966  liikemies  oli  matkalla  Saksan  moottoritiellä , matkalla  sovittuun kohtaamiseensa, mutta  tapasi  isopomo  kuoleman. Pienehkö lentokone  oli saanut moottorivian ja  ainut keino  oli  tehdä  hätälasku  moottoritielle.  Pahaksi  onneksi  juuri  sillä hetkellä  oli  tiellä ajamassa  liikemies  autollaan  ja  laskeutuva  lentokone  törmäsi  hänen  autoonsa........Graaas !!!   ja  töms.  Liikemies  otti ja kuoli. R.I.P.
Povari oli  oikeassa. Vai mitä?


Ekku Mattila.