perjantai 23. maaliskuuta 2018

SPEDICTIONS.........ISLANTI......Alfa ja Omega.

23/3-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kylläpä  eilen iltainen  bloki/ennustukseni   tulevasta Islannin tuhosta  sai mylläkän aikaan. yhdeksässä  tunnissa  sen  luki    950  lukijaa, 10:ssä   eri maassa   ja  kunhan  tämä päivä on  täynnä, niin saattaa  tulla ennätys  lukijakerrassa  yhden vuorokauden aikana.
Otin selvää Somen kautta  että Islanti on  syntynyt  valtavan merenalaisen  tulivuoren  kohdalla  ja  köllöttää  sillai sopivasti juuri sen huipulla. Islannin alla oleva  sula magmakartio on  yli  1200  km korkuinen ja  sen huippu on  20 km päässä Islannin alapuolella. Eilen  katselin Reykjavin kaupungista kuvia ja  voihan poijat!!!!....koko kaupungissa on todella  valtavat  tuonon merkit. Enää on vain ajan kysymys  kun kaupunki  vajoaa mereen  ja kun niin tapahtuu tsunamin korkeus  tulee olemaan  60 -80 metriä . Voi vain kuvitella millaista  tuhoa  se  saa aikaan  rannikoilla  ympäri maailman.
Muistaakseni on jo aikaa sitten ennustettu koko Pohjois  Euroopan  tuhoa  ja  niin näyttäisi  tapahtuvan.
Englanti..Tanska  Hollanti...Grönlanti... Irlanti...voi..voi... Melkein pahalta näyttää kun  Islantilaiset/turistit  pulikoivat kuumassa  höyryssä ,joka  tulee maan alta, mutta  siinä on tulevan tuhon siemen. Siis aivan meitä lähellä  tapahtuu pian  valtava  tulivuoren purkaus joka  saattaa  romahduttaa  Euroopan  Länsiosan takaisin kivikauteen. Tarkkaa aikamäärää en voi (eikä kukaan  muukaan)  sanoa, mutta  kymmenen  vuoden sisällä se tapahtuu. Ties  vaikka jo  tänävuonna.......??...mutta  tuota vuotta  2020 veikkaisin....Marraskuussa....19 päivä.
Kun  se tapahtuu, niin Golfvirta  kääntyy  uuteen  suuntaan ja  ...ja..??!!...tulee uusi pienimuotoinen jääkausi Eurooppaan.
Heii  !!!...äkkiä pois sieltä Islannista.

Ekku Mattila.