maanantai 23. huhtikuuta 2018

La Illaha Illa Allah.

23/4-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Islamin nousu ja uho.

Maapallolla  on menossa  juuri nyt (kuten jokainen  tietää)  Islamin  "pyhä sota"  vääräuskoisia kristittyjä/muita  uskontoja kohtaan. Muhammedin  alullepanema  , noin  vuodesta  632,  uskonsota on nousemassa  uuteen  vaiheeseen joka ei ole hyvä.   Koska heillä on  korkein syntyvyysaste, niin ei mene  kun  20  vuotta  ja  he ovat  määräävässä asemassa  maapallolla.
Ensin he  soluttautuvat  kuntien   valtuustoihin. Sitten  eri kaupunkien , tarkoituksena  päästä  johtoportaisiin/hallituksiin/huipuille  saakka.On  vain ajan kysymys  koska  jonkun  (vallatun) maan presidentiksi/johtajaksi  nousee  Islamilainen, sitten  heillä  tulee olemaan  määräenemmistö  hallituksissa ja muissa vastaavissa  elimissä.
Maailma on jo nyt  pahassa pulassa.  Esim meillä Suomessa  on kohta   eduskunnassa  enemmistö Islamilaisia  ja  näin heillä tulee olemaan  oiva  tilaisuus  vallata  maa.Lait  ja  asetukset tulevat muuttumaan toisiksi. Sharia/naisten huntu  lisääntyy , kirkot  puretaan , papit tapetaan  ja jokainen joka  ei ole  kääntynyt  Islamilaiseksi menettää päänsä.
Somen mukaan  vuonna  2070  on  Islami suurin uskonto maapallolla, mutta  olen  hiukan  eri mieltä.Noin   15-20  vuoden päästä  se tapahtuu. "Pyhä  sota"  on jo nyt  niin kovassa  vauhdissa, ettei sitä enää voida  pysäyttää millään keinolla. On vain ajan kysymys , koska  he  onnistuvat saamaan  aseita/ammuksia/kalustoa ja sitten  alkaa  ryske  sekä pauke. Sen rinnalla  1914  veljessota  on kuin  pikkuinen  kylätappelu. Muhammedin monimiljoonainen armeija  on herännyt.  He nostavat   sapelinsa  ja  lyövät.
Illaha  illa Allah.

Ekku Mattila.