tiistai 24. heinäkuuta 2018

Rikoinko karvakämmenten/elintasopakolaisten/suojelulakia ?? Häh?

Mielipiteenvapaus: Sananvapaus

Suomessa jokainen saa muodostaa oman mielipiteensä ja ilmaista sen täysin vapaasti. Jokaisella on lain mukaan sananvapaus. Sananvapaudella tarkoitetaan oikeutta ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään sitä ennakolta estämättä. Lasten suojelemiseksi on joillekin kuvaohjelmille säädetty sananvapautta rajoittavia välttämättömiä rajoituksia. On myös hyvä muistaa, että viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, ellei niiden julkisuutta ole lailla erikseen rajoitettu. Tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta sitä pyytävälle pääsääntöisesti antaa. Sananvapaus ei ole kuitenkaan absoluuttinen. Rikoslaissa on kielletty esimerkiksi toisen kunnian loukkaaminen ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Kunnianloukkauksena ei kuitenkaan pidetä yleistä arvostelua. On kuitenkin syytä huomata, ettei sananvapauden nimissäkään voi tehdä mitä tahansa...

24/7-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Messengerini meni ns  kolmeksi  päiväksi  "bannaan"....syystä  että olisin  julkaissut  fb:issa  jotakin  "vastaan jotakin" . 0len kuullut  monelta että heille on samalla tavalla käynyt, jos  ovat kirjoittaneet  esim "karvakämmenistä"....tarkoittaa hyötykäyttömaahantulevia karvakämmeniä. Nyt  tulee kysymys:??
Suomen laissa  on selvät pykälät  , joka lukee  ylhäällä, että jokainen saa  käyttää sananvauttaan  kenenkään sitä estämättä.Soitin  asianajajallle  joka  sanoi ettei Suomen laissa ole mitään (kiihottamista  kansanryhmää vastaan) vaan  sellainen olisi tulossa  hamassa  tulevaisuudessa. Kuka  siis  syyllistyy rikokseen  sulkemalla  vastoin lakia  voimassa olevan  sananvapauden??
Tarkoitukseni  onkin  ottaa selvää  syylliset  ja  haastaa heidät  Suomen lain  rikkomisesta oikeuteen.  Suomessa   on pahasti asiat  vialla. Tulee  mieleen Saksan/cccp/ tapahtumat  1935-1991  luvulla.

Ekku Mattila.