perjantai 28. syyskuuta 2018

Sillisalaattia siltä väliltä...sekä muuta pulinaa.

28/9-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


On maailmankirjat sekaisin...

Sateenkaarimiäs  on teheny  ilmiselviä  talousrikoksia, ajattanut  taxilla  sinne ja tänne.Hyppinyt  luennoimassa  alakouluissa (ehkä  nykyaikasta  seksi(hom) juttujaan)..... ja kaiken huipuksi  hää on kansanedustaja .
Lisäksi  hällä on talo jossaki  huissin nevadassa, jonka takia  on saanut  matka/tiesmitä avustuksia, vaikkakin on  asunut  lähellä eruskuntaputinkia.Jossakin  siivouskomerossa  kuulemma.
Ja:
Turun saaristossa  on  venälääsiä   saaret  täynnä, ruopanneet  vesiväyliä  syvimmiksi  että  sukelluksissa  olevat paatit pääsee salaa liikkumaan  sinne ja  tänne. Rahaakin löytyi  kolome  miljoonaa  Euroa  jostakin  piilosta salakaapin takaa, eivätkä  raukat  älynneet että  poliisien  rahahaistelukoiruut  rahan aina löytää.  Noin  35   Venäläästen hankkimat  tontit/talot/huvilat/tiesmikkä  ovat aika  lähellä SA  alueita, eiväkkä meidän  johto  mitään mukamas  huomanneet.
Ja:
Uaameeriikan  entinen exressakin kävi täällä  ja kehui niin maankeleesti meitä Suomalaisia  että oomma  mukavia/älykkäitä/immeisiä ja  asumme maailman parhaassa maassa/paikassa. Onnellisuuresta  puhumattakaan.  Mitähän  nek..eiku mies  täällä   oikein teki?  Eikai se  pelkästään  jonkun luennon takia   tänne lennehtänynnä.  Jossillä oli   joku ketunhätä kainalossa ??..Natoako?
Ja:
Niinja  parasta on sateenkaariväjen kova alamäki ,mikä ei ole ihime ,kun on nähnyt  millaisia  tempuja  ne  tekevät  ja ulukomaita myöten. Johtaja  taputteloo jonkun  miähen persettä..........Onneksi  ovat niin tyhymiä. Vennamon sssääämpeen  littasi joku mopomies ,   ja  äässsnpeen raunioista  putkaantui nykyinen (entinen) pppsss  jonka  taas  tuhosi  ulukomaauskovaaneen  pystymaha "piikkikiinniiih"...Ei  voi kun hymyyllä  sinisisnsisiä, jokka taas  tulevat  ensivuonna  katoamaan poliittisen  puolueen  historian  alimpaan  hämärään.  Tämä taas  todistaa  että Jumala on sittenkin olemassa. Amen.
Juuh.

Ekku  Mattila.