perjantai 7. kesäkuuta 2019

Biorytmin mukaan minulle on taas tulossa kaksoiskriittinen 14/6-

7/6-2019.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Vähän biorytmistä......

Se on jokaisella  ihmisellä, sinulla ja minulla.Biorytmi  alkaa heti ihmisen  syntyessä ja  se on kolmiosainen. Fyysinen  on  23  päivää. Tunneherkkyys  28 päivää  ja Älyllinen jakso  33 päivää.
Kun mikä tahansa  sykli/rytmi  risteää keskiviivan on se päivä  huono.Jos   se  risteysjakso ylittää kaksi  rytmiä  se on  todella  paha  asia.  Kerran  vuodessa  jokaiselle  tulee  tuo  kaksoiskriittisyys, eikä sille voi mitään. Se tulee.
On tehty tutkimuksia  eri onnettomuuksista  ja on huomattu  että  esim autokolareissa  kuolleet  ovat olleet  sillä hetkellä kaksoiskriittisessä  tilanteessa  ja  lentokoneiden  maahansyöksyissä  on ohjaajalla  ollut  kaksoikriittisyys päällä.Onkin  yleistä että  lentokoneiden  ohjaajilla on   ns  turvalliset  työaikataulut ja  se  kaksoiskriittisyyshetki laitetaan vapaavuoroksi. Toisaalta  ei  voida/pystytä (ainakaan vielä)  100 %  osoittaa  biorytmin  hyvät päivät .
####
Itselläni   se  kaksoiskriittisyyspäivä  osuu   joka  vuosi  14/6  ajaksi. Olen pitänyt  ns  lenkkikirjaa  vuodesta  1973  alkaen  ja  vuonna  1987  huomasin  tuon  14/6  ajankohdan  huonouden.  14/6- 1987 minua  ammuttiin  kiväärillä,  jonka patruuna  ei  syttynyt,Jäi  niinsanotusti suutariksi. Tekijä  sai linnaa  taponyrityksestä  3,6   vuotta  . Kun    14/6 -1987 illalla kirjoitin lenkki/päiväkirjaani  sen tapahtuman , niin samalla  aloin selaamaan  taaksepäin mitä oli sattunut   14/6  joka  vuosi  ja  huomasin yhteyden  biorytmiin.
Melkein  jokaisena  14/6  päivänä  oli jotakin  tapahtunut....päälleni  hyökättiin    rautaputken kanssa...pieniä  ojaanajoja....erilaisia  loukkaantumisia....ym..ym. Vuona  1984  ollessani  Kreikassa matkoilla, myöhästyin  uimarannalta  lähteneestä  viimeisestä    bussista ja jouduin  kävelemään  18 km  hotelliini = 4  tuntia  ja  sain  jalkoihini  todella pahat  hiertymät.
Tuon  14/6-  1987  jälkeen olen , ainakin  koettanut,   olla  varovainen   juuri   tuona  kaksoiskriittisenä päivänä.  Vaikka  tämä maailma on aika  paskamainen  paikka, niin  loppuun saakka  mennään. Kohta  tulee  jälleen  tuo  14/6  eteeni. Sinä päivänä  en mene  uimaan, en  pyöräilemään, juoksemaan,enkä tee  mitään ns  vaarallista, vaikka leikkimään  Venäläistä  rulettia.Pankaas  arvaan  miten  siinä pelissä mulle kävisi ?...PUM!.

Ekku Mattila.