perjantai 1. maaliskuuta 2024

Tätä tapahtumaa on monta kertaa pyydetty toistettavaksi......siis: Olkaa hyvät:

 



2/3-2024.

EKKU.

alias: Jukka  Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤¤¤

Huomenta: Mulla  oli vakaa   tarkoitus  mennä   tänään aamulla  varhain  tavanomaiselle 4-5 km  tiekävelylle, mutta  säänhaltia oli  ihan  toista mieltä. On toinen kerta  tänä aikana  32  vuotta , jonka  olemme täällä  kauhajoella   asuneet , että  tie  on  niin  tavattoman liukas,  täältä tuonne maantielle, joka on ihan  kesäkunnossa, etten  pääse edes  sinne, matkaa  1, 2   km.

Nyt  liukastelin  tasan  100  metriä  ja  takaasin tänne. Vaikka mulla oli  kävelysauvat, joissa  on piikit ja vaikka  mulla  on kengissäkin  piikit, niin  ehei.......ei ja ei. Tälläänee, kuulemma  vanaha kääkkä pitää  visusti varoa  ettei kupsahra liukkaan  tien  takia, , seliälleen ja lyö  päänsä, taikka  tuloo  lonkkaluun  murtuma joka ei koskaan  parane, meinaan  tämän , kohta 78 ikääsen  vanahuksen takia. 

¤¤¤¤

Ahaa.....taas joku kysyy...?? mikäs  tuo kuva, taikka  niitä  tuli  vahingossa  kaksi, oikein  on ?oottakaas niin paan vastauksen.

Ostin tuon  Ooppeliaaskoonaan  Ylihärmässä asuvalta herra    S . Rajamäeltä, 1992 , 1000  markalla ja  se  sanoi että auton  viimeisen päälle  hyväss  kunnos, ei uttaa  kummempi Ja mä  uskoin.Mutta  .....ajaessani sitä   tänne  Kauhajoelle se  sammui ekakerran  Seinäjoen  raviradan  kohtaan ja  jumalottomalla  starttaamisella ..huuur...huuur..huuuur....sain sen just ja just  käyntiin ja toisen  kerran  sammui Ilimajoen  viinatehnaan  paikkeilla  ja sama taas. Justu ja just  sain sen  taas käyntiin....Olin niin tottajumalauta naama  sinipunaasena  raivosta ja  huusin autolle...niinkun   se jotakin  ymmärtäisi...että jos  kuules  paska  kolomannen kerran  otat  ja sammut , niin  poltan  sut  aatanan  ruikkuromu.

ja  se teki ja sammui, nyt  nykyysin Kurikan  kylätalon  kohtaan...XZCXZXXCXCCc1!1111111!!...mä  raivosin ja   kiljuin hullun lailla., hakkasin   auton  peruutuspeilinkin  vintturaan ja mä  soitin , siihen aikaan siinä kohdalla oli  huoltamo, sen puhelimella  naapurilleni, Jussille, jolla  oli  isoo  rakkumi ja se  tuli   paikalle,   hinausliina  meidän   väliin, OOppeeeliin  ja   rakkurin ja  kohti  mun kotoani, ......juu.

Koko  matkan mää hymyyliin niin maan autuaallisesti että. Sanoin Oppeelipaskalle....odotahan ..kun päästään  mun kotia..ootootaahaan.....teit  kuules  viimeisen   virheen....ootahan.....

Ja kun tultiin  meirän pihaan, sanoin Jussille että vetää auton  tuonne  pellolle, vähän matkaa  tuvastamme ja hän    teki niin...maksoin 50 ja  naapuri lähti. Heti  menin  ooppeelin  viereen ,, irrotin siitä  neliä rengasta ja autoration, se  jopa  ihme kumma   toimi,  myöhemmin  yhyres autos ,soitin  paloasemalle ja kysyin  että saako  polttaa  roskia ja  palomies  kysyi mitä roskia ja  mää sanoin  että kaikenmailman  lautapalaa ja  se kysyi  että  kuinka  pitkä on lähimpään naapuriin  ja mää sanoin ainakin  400  meeteriä, vaikkei ollu kun  100 , heh,  metriä ja niin  paloomiäs   sanoi että  ookoo...............

Ja: 

 Mä   astelin  notkuvin  rennoin  askelin , takatukkani  heilahdellen,  ooppeeliiiroomuun  viereen, saunanappo  kädessäni, jossa oli  puali litraa  beensaa......sen hosautin nesteen  ooppeelin romun  sisälle ikkunasta , jonka   olin jo  avannut.....sitten panin  trasselitukon, joka oli  vähä bensalla  kastetu, palamaan, ooppeliin sisälle.......ja.......viuuuuuuuuuh.......hssshhooooooooooooooos.

Ja  huusin:

"Minähän varootiin......siittä saat  paskiaineen...." 

niinkun se mukamas  olis  kuullu........heheheheheheeee..

Ekku Mattila.