maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ajan sekä valokuvan salaisuus.

15/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Näyttäkää minulle värivalokuvia vaikka  sadasta lentokoneesta,niin minä näen heti jos joissakin lentokoneissa on tuhon merkit.
Näyttäkää minulle värivalokuvia vaikka sadasta laivasta,niin minä näen heti jos joissakin laivoissa on tuhon merkit.
Näyttäkää minulle värivalokuvia vaikka sadasta panssarivaunusta ,niin minä näen heti jos joissakin panssarivaunuissa on tuhon merkit.
Näyttäkää minulle värivalokuvia vaikka sadasta  atomivoimalasta,niin minä näen heti jos joissakin voimaloissa on tuhon merkit.
Näyttäkää minulle värivalokuvia vaikka  sadasta suurkaupungista,niin minä näen heti jos jossakin  kaupungissa on tuhon merkit.
Näyttäkää minulle värivalokuvia vaikka  sadasta ihmisestä,niin minä näen heti jos joissakin heistä on tuhon merkit.
Näyttäkää minulle värivalokuvia vaikka sadasta rakennuksesta,niin minä näen heti jos joissakin rakennuksista on tuhon  merkit.
Minä pystyn näkemään sekä kertomaan että varoittamaan,jos jossakin valokuvassa on tuhon merkit ja tällöin pystytään kenties tulossa oleva katastrofi  estämään. Sotien aikana ei lähetetä rintamalle sellaisia panssarivaunuja,lentokoneita hyökkäyksiin,eikä laivoja lähetetä turhaan surman suuhun.Henkilöt joissa näen  tuhon merkit jäävät reserviin,eikä lentäjiä lähetetä koneillaan sotimaan,vaan valitaan sellaiset lentäjät,sekä koneet joissa ei tuhon merkkejä ole ja he palaavat voittajina takaisin.
Kuulkaa Israel....!!!...Jos minä saan valita  lentolaivueen, panssarivaunuyksiköt,meri ja maavoimiin sellaiset ihmiset sekä laitteistot,joissa ei ole lainkaan tuhon merkkejä,niin sellainen armeijahan olisi voittamaton.!!
Tällöin aikaa voidaan manipuloida.Sen päättymistä siirretään !
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Mikä on se merkki valokuvassa ?
Olen vuosikymmenet käyttänyt sanaa "tuhon merkki" .
Se merkki on tavallaan jonkinlainen häviäjän merkki,sillä se näkyy myöskin jos kaksi jalkapallojoukkuetta pelaa toistaan vastaan ja se joukkue jolla on tuhon merkki varmasti häviää ottelun.
Jos kaksi  henkilöä yrittää vaikka pressaksi niin se jolla on tuhon merkki ei varmasti onnistu työssään ja jää tappiolle.
Jos kaksi huippuhevosta kilpailee radalla,niin se  hevonen voittaa,jolla ei ole tuhon merkkiä.
Tuhon merkki tulee aina valokuvaan  ,jos tulossa on jonkinlainen häviö,taikka suunnaton katastrofi ja parhaiten se näkyy jos tuho on tullut vaikka lento-onnettomuudessa.Näyttääkin siltä,että mitä kamalampi tulevaisuuden kuva valokuvassa olevalla on,niin sitä parhaiten sen havaitsen.Ikäänkuin olisi jonkinlainen näkymätöön voimakenttä,taikka muu vastaava ja suuri odotettavissa oleva tuska vahventaa sen merkin havaitsemista.
Jos vakavasti sairaalla on tuhon merkki,niin parantaminen (parantuminen) on hankalaa.Parhaiten onnistuu sellaisessa tapauksessa,jossa tuhon merkki näkyy ETUKÄTEEN  ennenkuin henkilö sairaudestaan edes tietääkään. Sillä sairauden  "merkki" tulee jokaiselle ennen sairastumista.Terveellä merkkiä ei koskaan ole.
Jos tuhon merkki on päässyt "liian" pitkälle,niin mitään mahdollisuutta ei enää ole.  Se on tavallaan jonkinlainen  "fatva" kuin lentävä nuoli jota on mahdotonta väistää. Se vain tulee ja osuu erehtymättä.
Kuin kohtalo,joka on pakko toteutua.
Aurahan sen kertoo.
Jokaisella meistä on näkymätön aura,niin elävillä, kuin vaikka kivilläkin.Aura on myöskin puilla ja olenkin joskus huumorimielellä sanonutkin,että suurimpia "murhaajia" ovat metsurit. He tappavat elävät puut tuosta noin vain .Hopi-intiaanit aikoinaan,jos tarvitsivat puuta,niin pyysivät puun hengeltä ,että saisivat ottaa sen ja sen puun ja kun saivat siihen luvan niin sitten vasta kaatoivat puun.
Aurassa on se salaisuus.
Jos ihminen on täysin terve,niin tunnen hänen auransa noin 40 sentin päästä.Mitä parempi ihminen on henkisesti,niin sitä paksumpi hänen auransa on.Muutaman kerran olen mitannut  asiakkaani auran jopa metrin paksuiseksi mutta se on aika harvinaista. Hassua kyllä....ei papeilla ole paksua auraa....
Jos haluat auttaa jotakin sairasta,niin etsi kädelläsi sellainen kohta,jossa tunnet selvää lämpöä ja aseta oma kätesi siihen kohtaan.Välimatkaksi  sopii vaikka kymmenen senttiä. Noin minuutin  pidä kättäsi siinä ja ajattele että sairas tulee täysin terveeksi .
Näin teet joka päivä ja jos tarkoitus on sairas tulee varmasti parantumaan.
Jos ihminen on ilkeä sekä paskamainen,niin hänen auransa on todella matala.
Se on silloin melkein samanlainen kuin  vaikeasti  sairaan aura.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Miksi tuhon merkki välillä häviää ?
Minne se katoaa ja mistä se oikein tulee?
Kun olen nähnyt sairaalla merkin ja hän siitä paranee,niin seuraavassa kuvassa merkkiä ei ole ollenkaan.
Jos vuoden päästä taas hänen kuvassaan merkki on niin missä se on välillä ollut ja mistä tullut?
On todella hassua,että juuri   värivalokuva kaiken kertoo.Vain värikuvasta merkin erottaa ei mustavalkoisesta lainkaan. Onko merkki siis värillinen??Onko merkki jonkinlainen näkymätön  "henki" joka ilmestyy tarvittaessa ja kenties sen takia,että sen joku huomaisi?
Muutama uskonlahko on voimakkaasti minulta kieltänyt "merkkien" katselemisen,koska se on vain Jumalalle kuuluva taito...(häh?)  ja olen ollut vahvasti eri mieltä heidän kanssaan. Jos joku merkit näkee,niin eikö juuri silloin ole kysymys siitä,että Jumala sellaista toivookin? Minkä ihmeen takia sen muuten kukaan näkisi ?
Siis...eikös Jumala mukamas osaakaan itse parantaa sairaita,vaan siihen työhön tarvitaan joku pitkätukkainen äijänkäppänä ?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Entäpä jo ns tuhon merkki onkin itse aika?
Aikahan on täysin näkymätön  ja se on  ensin näkynyt auringon nousussa sekä laskussa ja sitten kellojen kautta seurattavaksi.
Jospa aika (tulevaisuus) saadaan näkyväksi värivalokuvan avulla ? Kenties  aika  saadaan vangituksi  sellofaanilevykkeelle ja siinä oleville kemiallisille aineille ?
Ennen ajan loppua (valokuva lentokoneesta) aika muuttuu jollain lailla hämäräksi ja se saadaan havaittavaksi juuri valokuvan avulla?
Tavallaan kuten auton moottoriöljy.Kun se on juuri vaihdettu,niin se on kirkasta sekä kuultavaa mutta   määrätyn ajan kuluttua  öljy muuttuu tummaksi että likaisen harmaaksi. Siis aikakin kuluu (ko?) käytettäessä.
Taikka onko mahdollista saada "lisää aikaa" jos huomaa ajan muuttuneen likaiseksi sekä harmaaksi ?
Voiko ajan jopa pysäyttää taikka ainakin saada lisää aikaa jollakin tavalla ?
Jos kerran havaitaan tuhon merkit ja  estetään turmion tuleminen,niin   eikö silloin saada lisää aikaa ?
Siis aika on ikäänkuin ostettavissa .? Kuten urheilutapahtumassa ?? Jatkoaikaa 5 minuttia,taikka kenties 50 vuottakin ?
Täh?
Eiks kukaan jo sano että paappas  Ekku turpas kiinni ???
Teenkin niin ja meen päästään kissimme pihalle....
Juu.

15/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.

ohoh...kylläpäs aika kului.....