torstai 11. huhtikuuta 2013

Jalkapallohuijarit......

11/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruususristi.



Olen jo aikaisemminkin kirjoittanut blogissani,että  ammattijalkapallossa tapahtuu huijaamista.Tarkoitan tällä sitä,että ennen tärkeitä otteluita ja varsinkin sellaisia jossa on kyseessä valtavat vedonlyöntirahat ,etukäteen sovitaan ottelun lopputulos.
Useita vuosia sitten kirjoittelin eri lehtien yleisönosastoihin epäilyksistäni ja  myös Suomessahan paljastui muutama ennalta sovittu ottelu ja muistaakseni niihin liittyi Korealaiset valmentajat,sekä jalkapalloseurojen omistajat. He saivat myöskin touhuistaan tuomiotkin ja karkasivat  haipakkaa  pakoon odottavaa linnareissuaan.
Eilen kaksi huippuseuraa pelasi tärkeän ottelun....Barselona sekä BSJ.....ja voi jumanlautta kun teki pahaa kun seurasin BSJ;iin maalivahdin   "torjuntoja" !!!!.Jätkä ilmiselvästi päästi maalit tahallaan selkänsä taakse ja ei edes  koettanut torjua kunnolla pallojen tulemista maaliaan kohden. Pienenä vihjeenä katsokaa aina maalivahdin liikkumista,niin  jalkapallossa,kuten jääkiekossakin ja tulette heti erottamaan sen aidon torjujan siitä tekoyrityksestä.
Luikkimaalivahti torjuu jokakerta sillai jännästi  ohi tulevan jalkapallon,ikäänkuin "liikaa " reflekkinsä myöhästyen ,kuin huitaisten sinnepäin ja kun pallo menee maaliin,niin hänen "kehonkieli" ei ole aitoa.
Voi vain kuvitella että mikä on se rahamäärä jonka takia  maalivahti suostuu petturityöhönsä ja siinä asiassa täytyy olla myöskin  mukana jo alusta saakka jalkapalloseuran johtoporraskin.
Todella ketkuksi on peli mennyt myöskin urheilurintamalla,mutta sehän sopii hyvin tähän nykymaailman  pöljiä  hommeleita seuraten.
Ministerit syyllistyy rikoksiin ja eivät osaa edes hävetä.
Tämä ei tiedä hyvää.....kenellekään....!
Rötösherrat  kohta jyrää meitin ..!!!!

11/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.