maanantai 26. elokuuta 2013

Pillerit ja unihuolto...zzzzzzzzzzzzzzzzz.....

26/8-2013.
Ekku   Mattila.
Aikamatkaaja.

ZZZZZZZzzzzzzZZZZZZ.............


Ilkassa oli tänään juttu pillereistä  ja unihuollosta.Ja kuulemma "unihäiriöistä kärsivien potilaiden määrä on niin suuri,että puhutaan jo uudesta kansantaudista".
Unitutkija  Anne Huutoniemi kertoo uudesta Vitalmed-tutkimuksesta pitkän tovin,mutta unohtaa sen kaikkein tärkeimmän.........Liikunnan......LIIKUNNAN  ja taas liikunnan..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja lisää  ......
"koko ajan karttuvan tutkimustiedon mukaan unettomuus altistaa monille fyysisille sairauksille.Ravitsemus on ollut pitkään yksi kolmesta terveyteen vaikuttavasta tekijästä.Viime vuosien tutkimustulokset tekevät nukkumisesta yhtä tärkeän ja jopa tärkeämmän osatekijän, liikuntaakin tärkeämmän"...?!!
Ja lisää tulee  ...:" Mikä on   menneiden vuosien suurin virhe unettomuuden hoidossa ?"
Täh  ?? minä poika kysyn  ja vastaan samalla ::::
Jos ihmiset rasittaisivat itseään liikunnan avulla,olkoonpa se millaista tahansa liikuntaa,niin ei takuulla ole uniongelmia.Vaikka kuinka väsyy  työssänsä,itse kukin,niin liikunta  iltaisin takaa varman  yöunen. Jos niin tekee ei tarvitse unipillereitä ja henkilö nukkuu kuin se kuuluisa tukki.ZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzz.....
Minulla on käynyt  40 vuoden aikana tuhansia  unihäiriöasiakkaita ja  ovat saaneet liikunnan avulla elämänsä ja varsinkin yöunensa kuntoon.
Siis...unitutkija Huutoniemi......kehoitappas ihmiset liikkumaan ja sitten tee uusi unitutkimus jossa tulet havaitsemaan,että  liikunnan avulla unipillerit jäävät kokonaan pois.
Vitalmed-tutkijat ................höh..............lenkille  siitä.....
ja heti.

26/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........................krooh.....