tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kunhan pulajan.......

31/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Toistin eilen  naamakirjaani...(selvänäkijä.blogspot.com )  ns Tiitisen listan ,jonka laitoin ekakerran suunnilleen  3 viikkoa sitten.
Jo silloin ihmettelin sitä ,ettei monikaan uskaltanut  "tykätä"  listan  julkaisemistani , mutta  asiahan on aivan selvä.........
Melkien kaikki pelkää suurta rasan maata..ja varsinkin nyt , tänäpäivänä....herra Putlerin takia. Toiseksi meillä Suomessa asuu sekä oleilee  noin  55% sellaisisia  kansalaisia , jotka mielellään näkisivät  edelleen cccp...lippuja hulmuamassa...punaista...veren väriä.
Punaista...
Kolmanneksi....harvassa on enää todellisia miehiä joilla on munaa ja tarkoitan tällä  sitä vanhaa  "hakkaa päälle Suomen poika"......tyyliä ,jonka avulla meillä on...(toistaiseksi) itsenäisyys...jos Eu lasketaan pois..............ja jos ja kun katselee nykynuorten  (Somalien) vetelää laahustamista , niin sellaisetko maatamme puollustavat...?.....ehei.....ei niistä ole sellaiseen hommaan.
Esim nuorten  housumuoti on ..etten sanoisi..naurettavaa.....haaraosa  roikkuu melkein polvien tasalla ja teeppä   siinä sitten  puollustusliikkeitä..??....eihän ne pääse pakoonkaan juoksemaan , kun kompastuu roikkuviin farkkuihinsa...(kirveitä ne osaa käyttää..!!??!!)
Se tärkein....:
Pankit ovat nykyajan  isoherroja ja työläiset orjia. Melkein jokaisella Suomalaisella perheellä on niin paljon pankki/muu velkaa ,etteivät he uskalla tehdä mitään. Jokaisen työtätekevän yläpuolelle roikkuu terävä damogleen miekka ja  kyllä sellainen tilanne rauhoittaa kummasti......naru on jo puoliksi poikki  ja herrat sen kun nauraa.....
Juuh.
Ahaa.....vaalit ovat kohta......tekisi mieleni kirjoitaa ,että muistakaa Tiitisen lista ja äänestäkää sen antaman vihjeen mukaan.......mutta en viitti.....köh.
Moi.

31/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.