torstai 19. maaliskuuta 2015

"Nalle" teki murhan.....minä selvitin sen.

19/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Uusintaa pukkaa...:

Keravalla  sain asiakkaakseni vanhahkon  pariskunnan , joilta oli poika kateissa.
Häipynyt kuin tuhka tuuleen..
Sanotaan vaikka (heikki) oli ollut kateissa 3 kuukautta ,eikä kukaan tiennyt missä hän on.
Vanhemmilla oli muutama valokuva ja kun niitä tutkin näin  heti ,että Heikki on tapettu ja että hän on jossakin betoniputkessa ruumiina.
Samana iltana mentiin  joukolla Heikkiä etsimään. Hänen asuntonsa sijaitsi järvenpään lähettyvillä ja  sen ympäristöä  tutkimaan. Kurkattiin jokaiseen tierumpuun ja niitä kyllä riitti. Ette arvaakaan miten paljon teiden alittavia vesirumpuja on....niitä oli kymmeniä ja taas kymmeniä...eikä  Heikkiä rummusta löydetty.
Kun tuli  ilta sekä ehtoo etsinnät keskeytettiin ja sovittiin niitä jatkettavan seuraavana päivänä. Aamusta jo.
Mutta ei  kun ei....Heikki pysyi kateissa.
Kysyttäessä sanoin virkavallalle ,että syyllinen on "nalle"  ja   sennimistä etsikää.
Kului .....kuukausi..noin ja Alibilehdessä oli juttu.
"Heikki" oli löydetty ja kuolleena . Hänen vanhempansa ihmettelivät  pihakaivonsa veden kummaa makua ja tilasivat paikalle ns vedentarkastajan....ja kun he kurkkasivat   betonikaivoon..niin sieltä näkyi kouristunut käsi....Heikin käsi. Paha juttu....paha..paha...ihmekös kaffinveden makua..
Huh.
Alibi-lehdessä kerrottiin että rikos selvisi poliisien omien tutkimuksen perusteella ja siitäkös minä suutahdin......"mitä #"#"!"#!??...sanoin...kun soitin poliisiasemalle..??..mitä"#¤"!#"!?..tanananana..!
Keelees!! Minähän sen selvitin..minä...!
Ja poliisisedät sanoivat ettei voi millään muotoa tunnustaa julkisesti ,että he tarvitsevat selvänäkijää rikosten selvittämiseksi.....ja taas minä #"#"!"#"!"¤##"!???"!..tanananatna...!
Taanaa!!#"#"#"!!
Senverran kiloiluni auttoi , että sain palkaksi  ostoluvan  Colt  pistoleeroon...kal  3,57...juu.
Ainiin....syylliseksi  paljastui eräs herra ...sukunimeltään....niin...iin...Karhu..jonka lempinimi  oli.......juu--uu......NALLE..
Jossette mua usko , niin tarkistakaa vaikka Järvenpään/Keravan  poiliisiasemalta.....ja  ne voi  todistaa  kertomukseni......vuosi taisi olla  1984.....
Juu.

19/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.