perjantai 11. syyskuuta 2015

Majaniemen/Kurkihotellin Muslimit...

11/9-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Huh.......kävin aamusella Nummijärven (Kauhajoen)  rippikoulukeskuksen...Majaniemen  lähettyvillä puolukoita  noukkimassa ja voihan poijjaaaat !!!
Majaniemen pihapiirissä  kääppäili valkokaapuista porukkaa ja heidän käyttämänsä kieli ei ollut tästä maailmasta. Utelaisuuttani kävin    tutun naapurin juttusilla ja hän kertoi ,että Majaniemeen on muuttanut  lähemmäs 20  Muhamettilaasta. Siis Islamilaista siis.
La illaha illa Allah.
Kuulemma myöskin Seinäjoella on nähty valkokaapuisia  "tosiuskovaisia"  pakolaasia, jotka 5 kertaa päivässä pyllistelevät Mekkaa kohden.
Noh...ei tässä ollut kaikki..
Kauhajoen  Aronkylän keskeiselle paikalle Kurkihotellin tiloihin olisi tulossa   noin 60  "elintasotosouskovaastapakolaasta". Juu.
Tulipa mieleeni että koska minulla on se 25 metrinen torni, niin kutsuisin sen  ylätasanteelle  ( siihen sopiis ainakin  40 Mus.....) ja että he huutelisivat sieltä Mekkaansa kohden  5 kertaa päivässä.....muuuttaaaaaaaaaaaahh....??
Voi..voi..
Sen tasanteen toinen reuna alkaa olla lahonpuoleinen....joten paha vahinko voisi tapahtua...
Toisaalta jos vahinko kävisi , niin eikös heillä ole palatiisissään  72  puhurasta neitokaista odottamassa ?? ...seksuaalisen riamun kiihkoa  ja  silloinhan tekisin vain hyvän teon.
Vai ??
Häh??

11/9-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.