tiistai 1. maaliskuuta 2016

Teurastaja Reijo Vainionpää......

1/3-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tietäjä.....teurastaja...satusetä....

Noin kaksi viikkoa sitten opin tuntemaan  Kauhajokisen Vainionpään Reijjon , joka oli mukana kun etsittiin kadonnutta  Erkki Viitaharjua Nummijärven maastosta.
Etsintää hankaloitti  suunnattomasti juuri Vainonpään persoona , joka  ilmeni suunnilleen näin..
"Et sitä Erkkiä löydä......mistä sen tiedät että hän olisi juuri täällä..?...aikamoista  pelleilyä koko  selvänäköisyys....eihän Erkki voi minkään kuusen alla maata....sullako on mukamas  joku  kuures aisti??....häh??....en ole koskaan sellaiseen uskonut....kaikkea kanssa....turhaa ajan haaskausta  etsintä....ja mitä se muille kuuluu , jos henkilö  haluaa kadota.....antaa Erkin maata  omassa rauhassaan....mitään Jumalaa  oo....sama se mihin raato haurataan....jos Erkki  niin halusi niin olkoon niin....selvännäkijä.....huijausta....paskat....millä sä Ekku  Erkin mukamas löydät...?..höh....pöljää touhua.....mukamas......pitkin  mettiä  rampataan.....antaa Erkin olla......voi  voi..höh?"
¤¤¤¤
Selvännäkijän pahin vihollinen , esim  etsinnässä  on juuri   toisen ihmisen (ihmisten) "uskon puute"   tietäjiä kohtaan.....uskon puute. Sellaiset manaavat  negatiivisen  energiakentän   tietäjän ympärille , jarruttavat  hänen  työtään  maaastossa  ja  koko ajan  pälisevät  ettei tämä onnistu..ei onnistu.........et löydä...et löydä.
Riittää vain yksi  epäilijä   etsintäjoukoissa ja homma on valmis. Reijo Vainionpää on sellainen  ihminen. Jarruttaja , naureskelija  , hymähtelevä , jännä  puoli-ivallinen ilme naamallaan.
Hehhehihihihöh....tyyliin...
Kuitenkin Reijo Vainonpäätä pitää/täytyy ymmärtää , jo ammattinsa takia....sillä  hän on tappaja/tappaja/tappaja ja tappaja. Reijo on Atrian  pääteloittaja....pulttipistoolilla lehmiä päähän , jaloista  telineeseen eläin roikkumaan ja sitten terävällä veitsellä kurkku auki. Sydän pitää pumpata että veri juoksee pois suonista..sanoi Reijo.
"Uniinkin  työni ilmestyy...sanoi   Reijo minulle kun kysyin hänen ammatistaan kolmisen  viikkoa sitten...uniin ne ilmestyy.....auki retkottavat kurkut.."
¤¤¤¤¤
Viime Perjantaina oli Kauhajoen nuorisokahvila Walkersissa  kaksi  tuttuani iltaa viettämässä. Myös Reijo Vainionpää oli siellä. Kovalla äänellä  hän huuteli ihmisille, joista suurin osa oli hänelle  tuntemattomia....."Mattilan  Ekku on satusetä.....Ekku on satusetä.....ja nauraa  hohotti  päälle....
"Mattilan Ekku on satusetä"...
Juupajuu....
Huhuu Reijo.....Isäsi on haudankaivaja. Itse tapat  eläimiä ammatiksesi. Kehoitan vakavasti sinua harkitsemaan alan vaihtoa...muuten ei hyvää sinulle seuraa....sanoo......
Ekku Mattila.......tietäjä/satusetä/aikamatkaaja.