keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Valokuvan arvoitus...tietäjän kannalta katsoen.

23/3-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Valokuvan arvoitus.....??

Kun ,taikka jos pöydälle ladotaan  rivittäin, vaikka neliön muotoon numeroidut 1-sataan ,100 pelikorttia ja ne kuvataan  kameralla sekä kehitetään , syntyy aikamoinen tietäjän ongelma.
???...sillä...jos...
Kuvauksen jälkeen korteista  tuhotaan polttamalla  vaikka    10 ja senjälkeen minun  pitäisi sanoa mitkä ne tuhotut kortit ovat ..... se ongelma syntyy...
???...täh ??
Millä  ihmeen salaperäisellä voimalla/energialla  niiden  tuhottujen korttien  ns tuhon merkit siirtyy jo otettuun ja kehitettyyn "ehjään" kuvaan? Jossa kaikki  100 korttia on kuvattu  yhdessä.?? Vai  olisiko  niiden tuhottujen korttien tuhon merkit jo ennalta olemassa , ennen valokuvausta ?? Sekä tulevat valokuvassa näkyviin..."taannehtivasti" ?...
???
Tilanne olisi  ollut sama Hitlerin Saksan aikana , jos  100 keskitysleirivankia valokuvataan , heistä tapetaan 10 ja sen jälkeen minulle näytetään  albumi sekä pitäisi kertoa ketkä tapetut ovat.???
??
Eihän se niin mene.....koska heissä  90 ;nessä (kin) on myöskin tuhon merkit.
Tuhon merkit pitää olla JO   näkyvissä , tapahtuneena , ei niin että ne ovat vasta  syntymässä. Muuten pitäisi katsoa kuin menneisyyteen , eikä tulevaisuuteen.  Että tämä sepustukseni  olisi vieläkin  sekavampaa , niin sanon  kuitenkin ,että lentokoneessa , joka  on  tulevaisuudessa syöksymässä maahan siinä näkyy jo ENNALTA  tuhon merkit.!!??
¤¤
Helppo testi  olisi tälläinen:
Kerätään   39 henkilön värivalokuvia .joiden joukossa on 7 jo ("etukäteen" ) kuollutta  ja minä löydän ne.
Tapahtuisi siis Lotossa 7 oikein. Yksi mahdollisuus 16:sta miljoonasta. Vaikka joka  päivä, jos valokuvia vain löytyisi.
¤¤
Hmmmm???...jos meen lenkille..??

Ekku Mattila.