perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kännykkääsi salakuunnellaan......öin ja päivin...vaikka se on kiinni.

10/6-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Viranomaisten  vakoiluohjelma  älypuhelimessasi....??!!

Teillähän on älypuhelin??
Siis tavallaan tietokone....
Siinä on erilaisia sovellutuksia vaikka miten paljon....
On  navigaattoria ja sunmuita......kymmenittäin....
Tämä on siis aasinsilta jonka kautta päästään itseasiaan...
¤¤¤¤¤¤¤
Voi olla että viranomaiset seuraavat juuri sinunkin  kännykkääsi.Näkevät mihin menet, missä olet ja koska olet saapunut kotiisi. Kodissasi juttelet perheesi/vaimosi/lastesi kanssa  sitä ja tätä.Kännykkä siinä  lähelläsi, jopa taskussasi kenties. Vaikka se olisi olohuoneesi  pöydällä, vessassa kenties, taikka eteisessä hattuhyllyllä, niin sen kautta "joku"  pystyy kuuntelemaan  kaikki keskustelut. Ns kuuntelumatka on suunnilleen  20  metriä.
"Ammattinollanollaseittemät"  tietävät kaiken kertomani, eivätkä enää pidä älypuhemia  rintataskussaan, vaan jättävät (unohtavat)  sen esim pihalle kuistin penkille...vahingossa.....hehheh.
Kuin menette  maata, niin  laittakaa muistiin kännykkäsi virta.Jos se on esim 100 % niin tarkistakaa aamulla  onko se suunnilleen sama. Yleensä se on 98 %, koska  sitähän ei kukaan käytä yön aikana.......???
Vai??
Jos kännykkäsi virta onkin laskenut yön aikana vaikka  70 %: niin.....niin sen on "joku" laittanut  salaa päälle ja siis koettanut kuunnella mitä sen läheisyydessä  puhutaan , taikka missä se on yön aikana liikkunut....siis suljettuna......
Minun kännykkäni on noin kerran viikossa..yön aikana kuluttanut virtaa  noin 70 % ;tiin ja se on siis ollut salaa päällä.Vaikka se on ollut kiinni/suljettuna. Voin tavallaan olla otettu, koska persoonani on sillai kiinnostavaa laatua että  "suljettettuna"  oleva kännykkäni on laitettu  yön aikana uudelleen  auki....vaikka sen suljin nukkkumaan mennessäni.
Toiseksi.....olen tämän kaiken kertomani jo tietänyt  kymmenisen vuotta. Sen takia "unohdan"  melkein aina kännykkäni kotiini jos menen vaikka matkoille......ihan vain piruuttani.....juu.
Siis..."korvat seinillä/kännykällä" on.....lauloi  Esko Rahkonenkin aikoinaan...vai oliko se Eino Grön.....??..
Tälläistä....

Ekku Mattila.