maanantai 24. heinäkuuta 2017

Aikamatkaaja on kiristyksen uhrina...

24/7-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.Terveisiä poliisiasemalta..

Riitaannuin "mopopoikien"  =Cannonkollien kanssa  suunnilleen    3  vuotta  sitten. En  suostunut maksamaan heille  6000  Euron  rahasummaa , jolla  he olisivat  voineen maksaa  Seinäjoen  kerhotalonsa kuukausivuokran.  Noin  2 kuukautta  sitten he  vaativat  12,000  Euroa  sekä  jos en maksa, niin korkona  joka  kuukausi  6000 Euroa lisää. Lisäksi  sain 8/6-2017  illalla kello 23,15  rotta  "uoriselta"  uhkausviestin  kännykkääni..."tiedämme  missä asut , nyt  loppuu  uurisi (tarkoitti varmaan tuurisi, mutta eiväthän ustalaaset    osaa kunnolla  kirjoittaa)..kyllä meiltäkin löytyy tynyä sekä aseita "....
Ja kun en edelleenkään ole maksanut , niin  sain  käskyn  kuulusteluun  Kauhajoen  poliisiasemalle, jossa kävin siis tänään ja  tilanne  on  nyt  tämä:¤¤¤¤
!!!!!!!¤¤¤¤
Mustalaasuorisen  akka  väittää  että  kolmisen viikkoa  sitten olisin  vääntänyt  hänen  morsmaikkuinsa   kättä  seurauksella että  tuntui kovaa kipua  sekä  tuskaa.".....###&&##.
Heheeeeh....
Ja  höpöhöpö.....sanon  minä.Kerroin   poliisille etten ole ollut  paikalla  lainkaan ja  että koko  syytös johtuu  mopopoikien kostosta, kun en  suostu heidän kiristyksiinsä. Aikamoisia   rottia  ovat  koko sakki.....kuuleman mukaan  mopokollit  elävät  juuri kiristyksillä , sekä  "nenäkaupalla"....you know ?
Kuulin myöskin kyliltä, että juuri  uorisenrotta olisi  saanut  ns  selkäänsä vanhemmalta  ukolta, mutta  siitä ei ole  kehdannut tehdä  rikosilmoitusta ollenkaan. Olisi ollut  suuri häpeä kun  cannonkollilaanen   sai turpiinsa  piakkoin   80  vuotiaalta  äijältä.
Aika  mielenkiintoiselta näyttää nyt.  On  "kiva"  odottaa  mitä  "he"  seuraavaksi keksivät.
Munattomia  rupusakkia  ovat  näköjään.  Vienkö heidän kerhotalonsa oveen  akkain  hameen???vai  onko  tupaa  enää olemassakaan?
Taisivat  hajota taivaan  tuuliin  pelkästä häpeästä? Mopokollit  meinaan.

Ekku Mattila.