lauantai 15. syyskuuta 2018

Autokaupoilla ....kävin.

15/9-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin tänään tutun kanssa  ns autokaupoilla  Vaasassa. Piti mennä  aika nopsaan pihalle  katsomaan halvempia  kärryjä sillä   sisällä  hallissa oli toinen toistaan komeimpia/kalliimpia  autoja. juu.
Yksi  Bemari  maksoi  vajaat  50000  Euroa, mutta olis  se kuulkaa hiano. Sellainen  urheilu/avokattomalli.
Ulkona oli  aikalailla  2000-3000  Euron luokkaa  olevia ja  ei  ruostetta  sitten missään näkynyt. Oli  hieno  juttu  että aika  nopeasti  paikalle  tuli  automyyjä, vaikka  sataa tihuutteli  ja hän kysymään  miten  vois palvella. Todella ammattimaista  työtä  .
Toinen hyvä juttu  on  nykyyset  älykännykät  joilla  voi kuvata  eri kohteita ja sitten lähettää  kuvat  vaikka vaimolle....joka  tottakait  asian päättää.Vai mitä? Ei ole pitkääkään aikaa  siitä, että jos menit  autoliikkeeseen  farkut päälläsi, niin ei  paikalle  tullut  yhtään automyyjää. He  varmasti  luulivat ettei tuollaisella  resupekalla voi olla  varallisuutta, eikä  siis   autoa osta.
Yksi neliveto    7 hengen  tila-auto oli    makee...4000  tonnia, mutta katsastukseen oli   enää kuukauden verran.vm  2003 ja  näytti   että on kunnossa. En osta  käytettyä  autoa  ennenkuin  se on juuri katsastettu ja  ajoaikaa  edessä  vuoden verran.
Näin.

Ekku Mattila.