maanantai 1. lokakuuta 2018

Kauhajoen akka rääkkää kissojaan.....

1/10-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Kissikiusaaja Kauhajoella.



Kauhajoella  asuu noin 30  nainen, jolla on ainakin kaksi kissaa kotonaan. Kerää myöskin erilaisia   nukkeja/ym lasten tavaraa ja  esittelee niitä   kaupassa käydessäänkin ja ihan vieraille ihmisille.Hän kuulemma määrää  kissojaan ja jos  he eivät  tottele niin  sulkee  eläimet  pieneen komeroon jopa  useiksi tunneiksi. "Kylläpäs oppivat  tottelemaan häntä". "Minä olen pomo".
Kerran jopa   yritti  potkaista kissaansa, mutta jalka osui pöydän jalkaan ja  vissiin murtui...kinttu   nimittäin.Siivoilee öisin  vuokra-asunnossaan, kolisee  ja jos siitä joku valittaa, niin syyttää  valittajaa.
Kurkkii  ihmisten  ikkunoista sisällä hämärään aikaan ja  tiputtelee  tupakantumppeja  naapurin ulko-oven eteen.Kirjoittelee  ja panettelee  naapureitaan  ja  kehoittaa  heitä menemään hoitoon Törnävälle...jonne  hän itse  parhaiten sopisi.  Akan auton takaikkunassa  komeilee  useita  mollanukkeja  joka  sekin osaltaan  osoittaa  ettei 30 vuotisella  ole kaikki ns  kunnossa.  Sen ymmärtää jos kyseessä olisi  4-8  vuotias  muksu, mutta  jo aikuinen jo. Esittelee  seinällään miten hän käsittelee  tottelemattomia  kissojaan.....roikuttaa niitä pahasti niskasta  kiinni pitäen.
Noh....huomenne teen  akasta  ilmoituksen eläinsuojelutarkastajalle. Jossei muuten niin ainakin kissat  saavat  turvallisemman kodin.



Ekku Mattila.