lauantai 21. joulukuuta 2019

Englannista löytyy myöskin aikamatkaajia.

21/12-2019.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Syy miksi  Englanti  erosi  Eu:sta.

Maassa on ollut kuningas/kuningatar/monarkia  koko  pitkän historiansa  ajan.Vuodesta  1707 Englannissa on ollut  12  hallitsijaa ja  sitä ennen Mercia-suku vuodesta  774.
21/4-1927  maahan perustettiin  Ison-Britanian ja  Pohjois-Irlannin  kuningaskunta  ja valtaan  nousi  Kuningatar  Elizabeth  ja on siitä saakka  ollut Englannin  "ykkösnainen" , eikä hevillä  valtaansa  luovuta  nuoremmille.
¤¤¤¤¤¤
Noin  5  vuotta  Englanti on halunnut  erota  Eu:sta ja  kovan  väännön jälkeen nyt se on toteutumassa. Enää on sopimatta  kauppasopimus  muiden  jäljelle jääneiden  "eeuulaisten"  kanssa  ja  senjälkeen  maa  on vapaa sekä  itsenäinen Kuningaskunta/valtio.
¤¤¤¤
Olen  useamman  vuoden varoittanut  että  on olemassa salaliitto  jonka  tarkoituksena  on perustaa Eurooppaan jätti/CCCP/eurostoliitto  hyväksyttyjen  28   Eu-maan  kanssa , yksi  maa, yksi kansa ja  yksi jättivaltio.  Salahanke on  jo  hyvin pitkällä , kiitos "isojen herrain"  mukana  olemassaolosta.
He ovat   syyllistyneet  vakavaan  valtiopetokseen , hymyssä  suin, koska  tietävät  odotettavasta olevasta "hillotolppatyöpaikoistaan".
¤¤¤
Jos  Englanti  olisi  pysynyt  EU:ssa , Ison-Britanian  ja Pohjois_Irlannin kuningaskuntana, maa  olisi menettänyt   kruununsa.  On  hienoa  että  myös  Englannista  löytyy  aikamatkaajia,   jotka  tulevaisuuteen  katsomalla  pystyvät varoittamaan  kuningaskuntaa  uhkaavasta   tuhosta.
¤¤¤
Pitkällä  tähtäyksellä koko  Eurooppasta  on  syntymässä   valtava  CCCP/Neuvostoliitto .Se  tulee  kyllä  toteutumaan, mutta  ilman Englantia.

Ekku Mattila.