maanantai 30. heinäkuuta 2012

Poliisijohtaja Robin Lardot;;;

30/7-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.
aikamatkaaja.

Robin   Lardot;
Olette keksimässä todella tyhmän ajatuksen!Suunnittelette  lakia,joka hyväksyessään poistaa ammattirikollisilta  kaikenlaiset sosiaaliset avustukset!He eivät enää saisi asumis/lapsilisiä/eikä mintään sosiaaliavustusta enää.    Te  meinaatte kieltää kaiken  rahallisen tuen heiltä.
Voi hellanpieksut sanon  minä!!!!!
Jos  lakinne tullaan hyväksymään eduskunnassa,niin jopa alkaa rosvo sekä ryöstö/varkausbuumit jylläämään armaassa  Suomemme maassa!Kyllä kuulkaa sadat vanhukset ja muut helpot kohteet joutuvat rikosten uhreiksi,koska rahaa on rosvoillekin jostakin tultava.
Ei  ammattirosvot ala kirkoissa laulamaan,eikä kerjuulle.Heidän on saatava   päivittäinen huume ja muu  annoksensa  ja kun rahaa ei muusta tule,niin ryöstetään  se jostakin.
Robin Lardot;;;;
Toimikaa toisinpäin.....
Säätäkää laki,joka toimiessaan takaa esim ammattirosvoille vakaan toimentulon,vaikka 3000-4000  euroa kuukaudessa.Antakaa heille asumistuet sekä mahdolliset lapsilisät .Älkää kurittako heitä rahanpuutteella,vaan varmistakaa se ettei heillä ole taloudellisesti tiukkaa.eikä hätää. Kun niin teette he eivät tarvitse enää mennä rosvoilemaan.Ehdot ovat nämä
Jos rosvo erehtyy rikoksen poluille,niin tuet pois  ja linnaa niin paljon että tuntuu.Uskon  ja tiedän  että yhteiskunta tällä tavalla toimiessaan säästää satoja ja taas  satoja  miljoonia  euroja.
Suomessa on   ns ammattirikollisia  noin   1100.He ovat sitä kovaa sakkia,jotka täyttävät linnat  ja tyrmät,ruuhkauttavat oikeuslaitokset  sekä tutkijat.Jos   nämä saadaan "markkinoilta" pois,niin jo siitä kannattaa maksaa  ja tullaan huomaamaan että  heille maksettu kuukausiraha   on  hyvä idea.
Poliisijohtaja  Robin Lardot;
Lukekaa blogini  ja kohta tulet huomaamaan sen toimivuuden.Ole  hyve.
Terveisin;

30/7-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.
aikamatkaaja.