torstai 13. joulukuuta 2012

Tulooko se maailmanloppu 21/12-2012 ????

13/12-2012.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.



Viimeaikoina,taikka oikeastaan muutaman kuukauden ajan on minulta tuota samaa kyselty.
Kuulemma ne "Maijat" ovat ennustaneet että meille tulee kokonaan loppu kun yllämainittu päivä koittaa.Vuoret sortuu,vedet valtaa maanpiirin ja jokainen tulivuori sylkee kuumaa laavaa.
Ja pöh  sanon minä  ......
Mailmanloppua on turha odottaa ...meidän aikanamme...eikä meidän jälkeläistenkään aikana...eikä
pitkään  pitkään aikaan....kun aurinko simahtaa,niin silloin on totinen paikka.Siihenkin on aikaa muistaakseni sellaiset 15  miljoonaa vuotta,joten on turha huolta siitä kantaa...
Ja aivan varmaahan on,että jos ihmiskunta  on edelleenkin olemassa tuona kaukaisena aikana,niin ajoissa  ovat siirtyneet  turvaan muille galakseille.Uusia aurinkoja on satoja miljardeja  joten niiden lähettyvillä  oleville planeetoille  rakennetaan   ihmiskunnalle uusi  taivas ja maa.
Toisaalta kantsii lukea Johanneksen ilmestyskirjaa....siellä se näkyy...uusi taivas ja maa.
Taikka sitten  ei....
Siel tanner jyskää,  vuoret  kaatuu,sekä maanpiirit tulessa palaa.
Tjaa....toisaalta....saatanpa tulevana Maanantaina  hakea osuuspankista sellaiset satatuhatta Euroa lainaa...jos oikein huonosti käyp niin ei tartte maksaa takaisin....toisaallta taas ..  minnekäs sellaisen rahamäärän muutamas päiväs hukkaan....???...mutta hei...!!!ny keksin....ajelen autollani vaikka Suomen Ivaloon ,että takaisin Kauhajoelle  ja joka ainuas huoltoasemalla toppaan,,sekä kaffin ja pullan ostan....bensasta puhumattakaan....matkan aikana se rahamäärä olis   tuhlattu.
Juu.

13/12- 2012.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.