perjantai 10. toukokuuta 2013

Jemen ,Suomi ja heh..heh...

10/5-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Jassoo.....vai että kaksi Suomalaista matkustaa kaukaiseen Jemeniin oppiakseen ensinnä maan kieltä,sekä  käytännön asioita terrorismin torjunnasta....!!!???..heh..heh....
Jassoo.....että kummallakin  avioparista on  sotilastausta,mies Yliluutnantti ja vaimo....eipä ole  missään hänen sotilasarvostaan kuulunut,mutta  "sattumalta" tiedän hänen olevan Luti.
Ja jassoota taas....on aikamoinen sattuma,että Jemen odottaa kärsivällisesti   vaimo Luutnantin tuloa maahan ja vasta sitten heidät napataan yhdessä ....lunnaiden toivossa.
Sehän taas todistaa,että vaimo Luti on tärkeämpi   kaappareille..miestään,joka taas on vaimonsa tuki sekä turva hänen  tiedustelutoiminnoissaan...muka Nokialla töissä...???...jaa.
Uskooko kukaan että Suomi olisi puueuroakaan maksanut ,jos kyseessä olisi ollut ns.tavallisista matkustavaisista.Kahdesta maanviljelijäpariskunnasta Lievestuoreelta ?
Taas   "sattumalta" tiedän,että Mikkelin miehillä ja naisilla on ollut jumalatoon työ saada  työntekijänsä ehjänä kotiin sekä  onnistua vakuuttamaan kommari Erkki Tuomiojan siitä,että pariskunta on todella tärkeä  Suomelle...Näet juuri tiedustelutyössä jokainen  "ihminen on kullanarvoinen"..Veikko Lavia lainatakseni.
Kysykääpä...joltakin....vaikka.. Supolta.....että kummalla puolella pariskunta on  työssä....venäjän,vaiko Usan...???!!!???. heh..heh...
Erkki Tuomioja sanoi eilen sekä tänään televisiossa,ettei Suomi ole yhtään  mitään maksanut kaappareille...mutta se  Oman...se maksoi...se....Oman....heh..heh.. taas....Oman....tjaa...
Ainiin.....olin "kärpäsenä"...........................(terveisiä vallattomalle !!!!).................................................
 katossa,kun lunnaista sovittiin ja summa oli aluksi 20 miljoona Euroa,mutta kovan tinkimisen tuloksena se
pudotettiin  8 miljoonaan Euroon......sekä hiukan pankkijutskia lisäksi  ja Omanin valtio maksoi.....täh ???....
Siis..mitä opimme tästä....???
Ainakin sen,että eikö mieluiten kannattaisi lähettää muutama alan "aikamatkaaja"  asialle  vieraille maille,että homma  varmasti onnistuisi...?? Vai mitä mieltä on Mikkeli ????
Kyselee ;

10/5-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.