tiistai 23. huhtikuuta 2019

Nissan Mazima QX on ohjus.

23/4-2019.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tuttuni kauppasi  mulle autoa, 3 litraasta,  v  kuutosta  ja  suora  kuutonen, automaatti  tottakait  ja   ostin sen heti että  helähti. Nissan  Maxima  Qx.  Soli  kaksi  viikkoa sitten katsastettu kerralla läpi ja  voi että  se on kova peli. 200  hevoosta.  Nollasta sataan    11  sekunttia joka on  jumalatoon  luku kun ottaa huomioon että auto on ns  "tavallinen"  auto.
Parasta siinä  on  jos ja  kun lähtee ohittamaan. Voi  poijaat.  Useasti jokku  köröttelöö  100  alueella  75  nistkat jäykkänä  ja  sellaasen  ohi on  pakko päästä  , kun mahdollisuutta  on.Meinaan  turvallista  tottakait. Olen aina  tykännyt  autoista jolla pääsee ohi  että  suhahtaa.  Muuteen pitää  tottakait  ajella  säännösten mukaan, muuten  perii  sakko  ja kortti  lähtöö jos liikaa  kiirustaa.
¤
Tämä   Mazima  on  ohjus  sen  sanon.Jos  sulla  ja sulla on   samanlainen, niin  tierät  mistä puhun, taikka  kirjootan tässä ja nyt.  Huippunopeus on  siinä  230-240 ja  se on  paljon se.
Mä kokeelin  ....köh...yhdellä  jännällä  suaralla  210  ja  ei  tuntunut  missään. ..ja varaa   kaasussa  vielä oli.Älkää tätä nyt kaikille  sanoko, meinaan  jos  menee  tutkamies/naisten korviin , niin  ne  suuttuu ja  alakaa  mun ajoani  niinku  kytätä.
En nyt  tässä  enee. Meen  kohta maate, taikka sitten  en mee.
Jup.