lauantai 8. kesäkuuta 2019

Ekku on Jumala/eiku piru....Ekku ei auttanut.....Ekku on paska.

8/6-2019.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


On  tää kumma juttu  poijaat.


Tulin tuntemaan  yhden ihmisen (sanotaan häntä vaikka Esaksi)  noin  28 vuotta sitten , ensin asiakkaana  ja sitten pikkuhiljaa  ajan kanssa  ns jokapäiväisenä  tuttuna  täällä Kauhajoella.
Esalla oli  välillä hankalaa  elämänsä kanssa ja  yritin auttaa  häntä parhaani mukaan .Esa  perusti useita  firmoja ns  huonolla  menestyksellä.Parhaimmatkin pysyivät pystyssä  vuoden/pari ja  joka kerta  Esa  tuli asiakkaakseni henkistä  apua saamaan.  Hän  itkussa silmin kiitteli  saamaansa  apua  ja    vaimonsa kanssa  sanoivat   että minä olen taivaasta  saapunut  Jumalan  enkeli joka  oli  tullut maan päälle juuri heidän vuokseen. Voi poijat sitä  kiittelemisen  määrää jonka  heiltä sain.
¤¤¤¤
Näin kului  vuoteen  2016 ,kun  Esa  allapäin luokseni tuli  ja  oli  kovin levottoman  oloinen."Ekku...hän sanoi...olen syyllistynyt  sellaiseen  tekoon, josta saattaa  tulla  vankeutta,  tiedän sen, mutta taivaan Jumala  auttaa  minua  etten linnaan  joudu". Sanoin ettei  nyt  auta itse Jumalakaan, linnaa saat että paukahtaa.Mikään ei auta  sinua  nyt. Esa  sanoi  puhelimessa ampuvansa  itsensä konepistoolilla  ja  tarjouduin ostamaan  aseen  häneltä  pois. "Sitä en myy Esa  sanoi...ammun  konepistoolilla  itseni ".
###
Ja niin  Esalle  tuli kutsu leivättömän pöydän ääreen  jonka  tuloksena  hän sai  linnaa  useamman  vuoden, istui sen (2  vuotta)  ja pääsi  vapaaksi  noin  3-4 kuukautta sitten.....mutta  nyt  on  aivan toinen  ääni Esan kellossa. On  vain minun syyni , kun hän linnaa  sai. Ekku  on piru. ..Ekku  on sitä ja  Ekku on tätä....ilman  Ekkua  en olisi  linnaan joutunut....Ekku paska..Ekku....Ekku.
###
Esa  ei uskalla  syyttää Jumalaansa, vaikkei  miestä auttanutkaan. Ekkua  on helppo  syyttää.Voi yhyren kerran sanon minä.Neuvoni on  tämä: Esan kannattaa  mennä alan asiantuntijoille/psykologi/psykiatri/vastaava.....menee  varmasti vuoden/kaksi  ennenkuin   hän  pääsee linna-ajastaan henkisesti pois ja on mieleltään vapaa mies.

Ekku Mattila.