sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Tuhon merkeistä valokuvissa.......taas kerran...

9/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Kerrataanpas jälleen   ns tuhon merkkejä , joita näen valokuvissa ja joista olen kirjoitellut melkein kyllästymiseen saakka....(40 vuotta jo)
Mielestäni olisi   korkea   aika että jokin taho   alkaisi  selvänäköisyyteni sitä alaa tutkimaan.
Sillä...:
Olen siitä 10000000 % :sesti varma ,että  joskus "huomenna" viisaat tiedemiehet/tutkijat tulevat huomaamaan  ,että  Ekku oli kuin olikin oikeassa...valokuvissa voidaan havaita tuhon merkit , etukäteen , jos jotakin tragerista on tulossa jollekin. Vaikka lentokone , joka syöksyy maahan , matkustajalaiva joka uppoaa, juna ,joka syöksyy kiskoilta, kaupunki , joka  tuhoutuu valtavassa maanjäristyksessä . Jokaisessa  ko kuvassa on tuhon merkit jo ennalta havaittavissa... ja ne näkee  herkkä aikamatkaaja/näkijä......ennakolta.
Näkee.
Ne merkit ovat jokaisessa....tavallaan....koko ajan. Esim jos kaksi  jalkapallojoukkuetta pelaa toisiaan vastaan, niin jo ennen ottelua näen kumpi voittaa ja kumpi häviää. Tappion kärsineellä joukkueella on selvät tuhon merkit....esim television kuvassa....ennen ottelua....
Jos 2 henkilöä  kilvoittelee vaikka maansa pressan paikasta , niin se joka jää toiseksi omaa häviön merkit....ja siis tavallaan tuhoutuu...häviää....kilpailun....
Vahvimmin merkit näen lentokoneissa/laivoissa/junissa/kokonaisissa kaupungeissa/rakennuksissa/autoissa/ jotka tulevat tuhoutumaan jossakin traagisessa tapahtumassa , sekä myös yksittäisten  ihmisten  kohtalon.
¤¤¤¤¤
Jos asiakas tulee luokseni ja hänellä on vaikka paha syöpä (lääkärien mukaan) ja kun näen ettei tuhon merkkejä ole, niin henkilö takuulla paranee. Mikäli ne merkit ovat ei enää mikään auta. Se on loppu.
Merkit..mitä ne on?
Mikä tekee juuri televisio/valokuvasta sen ,että niissä sen huomaan? Sitä  olen aina pohtinut. Sen täytyy olla jonkinlainen  uusi energianmuoto ja se  täytyy liittyä jollakin tavalla itse aikaan, valoon , mangneettikenttään, taikka .......??....niin mihin?
Aika on energiaa.
Varmaa on ainakin se ,että  merkit näkyvät myöskin jokaikisessä elävässä olennossa....ihmisistä....eläimiin...sekä  kasveihin. Kummallista on kuitenkin se ,että merkit ovat myöskin vaikka leluautossa , joka tuhotaan , kengässä , joka heitetään tuleen ,  jokaisessa esineessä , jonka " tuho " vie.
Siis..:   Jos  hankitaan vaikka 10   pientä leluautoa.. niistä jokaisesta otetaan valokuva ja senjälkeen yksi heitetään tuleen , niin sen tuhoutuneen tuhon merkin näen......etukäteen.   Olen tästä aiheesta kirjoitellut  kohta    45 vuotta....lukemattomiin tahoihin....huonolla tuloksella. Erityisen  "kiinnostuneita" ovat olleet juuri  skepsiskeleläiset....mutta väärällä tavalla. Heidän  mielestään koko asia on täyttä humpuukia, mahdotonta ja että minä taidan olla jonkunsortin pöpi. Esim väitteeseeni että pystyn vaikka  seulomaan valokuvista jo tuhoutuneet lentokoneet  johtuu kuulemma...yksinomaan minun hyvällä  näkömuisilla..Siis...laitan muistiini (mukamas) lentokoneiden  tunnusnumerot ja sitten muistan ne jossakin testissä...heh heh...
Juuri sen takia (ko?)  he eivät ole suostuneet heittämääni haasteeseen ja sitäkautta  voittamaan miljoonan dollarin palkinnon.....
He eivät uskalla ,sillä  tietävät että voitan......minä "näen".
Noin 2 vuotta sitten lupasin skepsikselle  ,että mikäli en voita testissä , niin annan heille 50000 dollaria, mutta eivät  siihenkään suostuneet.
Siis:
Juu.

9/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.