tiistai 21. helmikuuta 2017

Aurora se eilen taivaalla metelöi..

21/2-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Eilen noin kello 13,00 olin pihalla, kun taivaalta alkoi   kuulumaan  kovaa ääntä, sekä   outoa  huminaa.  Se otti korviin, sekä  koko  ruppiin, niinsanoakseni  ja ihmettelin  että missä nyt mennään....
Ja kukas taikka mikäs se siellä  jymisi...??!!....lentokone , suuntana  suoraan etelään , korkeus  suuri ja  ns jättövana  perässään. "Normaali"   matkustajakone lentää noin 11 kilomeeterissä taikka vähän ylikin ja  sen  eteneminen on aikalailla (vaikuttaa siltä korkeudesta johtuen)  hidasta. Myöskään  sellaisen moottoriääntä ei  kunnolla  kuule, vaan  jättövana  koneen paljastaa.
Mutta eilinen  oli aivan erilainen.
Ensinnä se  jumalatoon meteli/humina/kolina. Se todella otti koko elimistöön, melkein joutui henkeä haukkomaan.   Aivankuin  koneen moottori olisi koska tahansa hajonnut  ja  häkkyrä  suoraan maan kamaralle  tippunut.
Toiseksi  lentokone eteni niin  lujaa vauhtia, että  sen jättämä jättövana  suorastaan  pursusi sen perästä. Mielestäni näin maallikkona vauhtia  sillä oli  kymmenkertainen  normaaleihin matkustakoneisiin nähden. Jossei enemmänkin.
Jaahas  sitten mikä se oli?
Aurora......Amerikkalainen  lentokone, joka on aikamoinen  vehje. Ensinnä se pystyy lentämään jopa  40-60  kilometrissä  ja jopa  korkeammallakin. On tutkassa ns näkymätön, käyttää uutta teknologiaa  moottoreissaan , jokin sysäysmoottorijuttu, joka  liittyy  pienimuotoiseen  fuusioenergiaan, vähänkuin atomireaktoriin. Myös koneen nopeus on ilmiömäinen. 35-55 km /sekunnissa.!!. Tavallinen kuu/marsraketti vaatii  nopeudekseen  11  km /sekunnissa voittaakseen maan vetovoiman. Normaali kiväärinkuula etenee  noin 1 km/sekunnissa....
Aurora  jos mikä  todistaa ,että  sen kehityksessä/valmistuksessa  on varmasti  käytetty  talteen saatujen  lentävien lautasten  (UFO) teknologiaa.
On siinä poijaat  veheje.


Ekku Mattila.