tiistai 4. huhtikuuta 2017

Aikamatkaajan lennon tulos:

4/4-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Olin eilen  "kokouksessa "   Evijärvellä/Karstulassa/Kinnulassa ja  käsiteltiin muunmuassa toissapäivänä Pietarissa tapahtunutta  metroräjähdystä.
Meitä..(alan miehiä)  ...oli paikalla  8  ja teimme samalla  pika-analyysin Pietarin  juttua , käsitellen soittamalla   43 eri puh/numeroon.
100  %  jokainen oli samaa mieltä.  Herra isoherra Putler/tappajakabinettineen   oli metroiskun takana ainoana  syynä  kääntää  suuren yleisön (mielenosoitusjoukot) katseen  pois  Venäjällä rehottavasta  korruptioista. Tämän päivän uutisissa   on kuulemma jo syyllinenkin löytynyt....Kirgiisialainen...tottakait....hehheh....
Pietarin  erikoisjoukot "onnistuivat"  tekemään toimintakyvyttömäksi  metron toisesta junavaunusta löytyneen  räjähteen.....mutta  ei se niin mennyt.  Vaan  näin:
Toinen  pommi ei räjähtänytkään vaan  jäi ns suutariksi ja  se vietiin pois  ihmisten jaloista. Samalla  saatiin uutisiin mukamas  ilmoitus onnistuneesta  "pommin purkamisesta".
Uskokaa nyt....!!
Putler on  vaarallinen  mielipuoli eikä kaihda  mitään  päämääriensä/johtajuutensa säilyttämiseksi.!!
Hän on murhannut ennenkin  maan (Venäjän) kansalaisia , myös Ukrainassa, Krimillä, Tsetseniassa, Ceorgia, Afganistan.   Viimeksimainittu  voitti  Venäjän  100-1.
Uskokaa  nyt  aikamatkaajan sanaa. "Kokousten"  ansiosta  voidaan liikkua/lentää  paikasta toiseen, eikä mikään ole silloin mahdotonta. Voidaan  kuulla  , nähdä eilistä, nykyhetkeä sekä  pitkälle  tulevaisuuteen...
Mitään ei voida salata.
¤¤¤¤
Ihan  oikeasti......eikö teidänkin mielestä Pietarin  metroisku  ollut  LIIAN  sopivassa  tilanteessa ??
LIIAN    hyvä  tapahtuma herra Putlerille.  Mukava  "sattuma".  Muistakaa myös tämä ettei sattumia olekaan. Ne tehdään kun oikea aika on.
¤¤¤
Pahinta on tämä:
99 %  nykyisen maailman ihmisistä   meni ja menee  halpaan.  Heitä viedään kuin sitä kuuluisaa pässiä narusta. Voi  ihmistä.

Ekku Mattila.