maanantai 6. toukokuuta 2019

Polttamassasi tupakissa on seurantalaite...."älylanka".

6/5-2019.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Isoveli  on alkanut  todella valvoa meitii......

Usan  NSA/Israelin Mossad  kehittivät  jo  2001  ns lankasirun , älylaitteen, (josta  tuonnempana) joka  kohteessaan  ollessaan antoi tarkkaa  tietoa  sateliitin kautta  missä  älylanka  liikkui. Vanhanmallinen siru on taas niin  tuikitavallinen, että  kalliimmissa  koneissa/polkupyörissä  ym  se on jo  useamman  vuoden ollut vakuutusyhtiöiden  vaatima  juttu.
Hiukankin paremmissa  työkalulaitteissa  vanha siru on  jo  yleistä   ja  esim  joka kymmenessä  räjähdepötköissä  myös ........PUM.
Viimeikainen uusi  "sirujuttu"  on kyllä  ennätys.
Sen kehitti  NSA   2001 ja  oli  koekäytössä  vuoteen  2016.  Esim  Osama  Bin laden  löydettiin  NSA  kehittämällä  "savukesirulla"  2/5-2011  tunnetuin    seurauksin.  Meri  otti  partaterroristin.
Istukaa  nyt, sillä kohta  tulee  poijat  juttu:
NSA   määräyksestä  jokaiseen  myytyyn    tupakkatuotteiseen  on  asennettu  tehtalla  "lanka"  joka on  huomattavasti pienempi/tehokkaampi  sitä tavanomaista  sirua.Lanka  on niin  pieni ettet  sitä huomaa eikä se haittaa  itse  savuttelua. Tupakoidessa  ei   synny niin kuumaa liekkiä  että    lanka palaisi ja siksi  se jää  tupakantumpin sisälle  lähelle suodatinosaa  antamaan tietoa  viranomaisille.
Lanka antaa  tietoa  jo  lähtiessään  tehtaalta , missä se on valmistettu ,minne  se  myydään ja kuka   askin   ostaa !!!!. Asiasta   täysin  tietämätön asiakas  ostaa  R-kioskilta  Nortiaskin laittaa sen taskuunsa  ja  polttelee  tyhjäksi.  Eihän siinä ole mitään  ihmeellistä.....mutta:
Jos poltat  rikospaikalla  (ja olet  niin  tyhmä)  jätät  maahan  tumpin (josta  saadaan  myös DNA). Poliisit  sen löytää (ja vaikket olekaan  ns  DNA  tietokannassa)  sillä   seuraavana  aamuna  ovikellosi  soi  innokkaasti....poliisista  huomentapäivää... R-kioskin  kamerat  kuvasivat   tupakkiaskin  ostamisesi  sekunnilleen,  kun menet kotiisi   ja...ja...ja.....kääk.
Kännyköitä  on vilanommmmaiset kuunnelleet /seuranneet   kohta  15  vuotta.Tämänhän tietävät  jokainen  immeinen. Autoihin salaa  asennettavat  "piipat" ovat nekin vanhaa kauraa. Tupakkiaskeissa olevat  langat  täysin uutta Orwellia.
Summasummaaruum:  Nyt jos koskaan  olisi  hyvä  aika  lopettaa  tupakinpoltto.....heh.
Vai mitä?

Sannoo:   Ekku Mattila.