lauantai 14. marraskuuta 2015

Muhammedin juoni.....

14/11-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kun Muhammed  eli  aikoinaan hänellä oli usean tuhannen  roisto/sakki/tappajasotilaita.
Nämä olivat hänen turvakaartiinsa kuuluvia ja melko lailla uskollisia pomolleen.
Noh....Muhammed tuumaamaan että miten heidät saisi   entistä vankemmin uskomaan häneen, sekä Islamilaisuuteen ja annas olla ??!!??.
Isopomo järjesti  suuret   ryyppäjääset keskellä  kuumaa sekä kuivaa autiomaata. Porukka iskuskeli  pölyisellä hiekalla ja vetivät  naamaansa viinaa että hampaat kalaji.   Kuitenkin Muhammed  oli senverran kierä äijjä että oli sekoittanut viinan joukkoon vahvaa unilääkettä ja ei mennyt pitkään kun aijjät retkottivat  suut auki pitkin tannerta.
Tajut poissa.
Noh....siinä lähelle oli sitä tarkoitusta varten louhittu  suuri luola , jossa oli tekokukkia , tekolampia, sekä kaikkea kaunista pitkin seiniä Oli kultaa ja hopiaa pitkin poikin ja ihana musiikki soi  mitä kauniimmin.....paikka oli paratiisi maan päällä.
Ja lisää tulee....
Luolassa tepastel kauniita alastomia impiä sadoittaen. He antoivat kaikkensa......meinaan..juu...ja Muhammedin vartija/tappajasotilaat panivat....parastaan...juu. Kyl siinä tanner tömäji ja jos olisi ollut aitaa. niin sekin olisi kaatuillut.
Kesken .....hommien...Muhammed vaati puheenvuoroa ja sen tottakait saikin.....näin lausuen ."
"Kuulkaas poijat....tämä paikka jossa te nyt nus...eikun olette on paratiisi".....jokainen teistä pääsee tänne jos taistelun pyörteissä saatte surmanne....tämä on teitä varten joten älkäätte  yhtään pelätkö..... rynnätkää siis pelottomina vääräuskoisia vastaan.....tämä on paratiisi ja teitä varten.... täällä odottaa  72 puhdasta neitsyttä......puhdasta neitsyttä.... on teidän.....jokaiselle 72...........vain teidän"
72  neitsyttä..."
"Olbbbbeee..he huusivat naisen  nänni   suussaan.... obbleeeeeeeee....juomaa lisää..juomaa lisää...."
Ja sitä tuotiin.
Mutta siihen  oli taas sekoitettu unilääkettä ja ei mennyt pitkään kun he  makasivat raajat levällään pitkin luolan lattiaa...krooh..krooh..krooh.....Sinä aikana  Muhammedin tarkasti valitsemat  ukot raahasivat nukkuneet isisisisisäijät takaisin  kuumalle autiomaan    hiekalle. Ei mennyt kauaakaan ja he heräsivät ja  huusivat......sunnilleen näin..."%¤!"!"¤%¤#"!keles#"!"!??/¤#¤"tana...vit#"!!"!"!?..häh...?...missä helevetissä se paratiisi on?? ja ne alastomat neitsyet??  missä viina ....??..häh???..mis vit...??
Ja Muhammed lausumaan :
" Olitte hetken aikaa paratiisissa.....näitte omin silmin sen paikan kauneuden sekä suloiset immet....teitä jokaista kohden on odottamassa 72  ihanaa neitokaista.....joten älkää yhtään peljätkö........jos taistelussa kuolette paratiisi odottaa teitä....siis nouskaa ja lähtekää vääräuskoisia vastaan.....hyökätkää heidän kimppuunsa.....hyökätkää."
¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Näin se meni......ja toimii yhtä tänäkin päivänä......anno domino 2015.

Ekku Mattila.