maanantai 23. marraskuuta 2015

Nalle tappoi ja heitti kaivoon.

23/11-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Asuin Keravalla, lähellä Järvenpäätä 1984-86 ja sain  asiakkakseni vanhemman pariskunnan , jonka poika oli ollut kateissa kuukauden  päivät.
Kuvat nähtyäni sanoin että poika on kuollut ja makaa jonkinlaisessa betoniputkessa.Sanoin lisäksi että syyllinen on Nalle niminen mies ja menkää poliisille tämä kertomaan.
"Niinmutta  ,   sanoi mies....olen ottanut yhteyttä useampaan selvänäkijään ja jokainen kertoi että poikamme on pelivelkoja paossa Ruotsissa".....joten..??
"Älkää tuhlatko  rahojanne  huijareihin sanoin....ja jatkoin.....olen valmis tulemaan mukaan etsimään poikaanne ja vaikka jo huomenna, jos teille sopii ?".
Ja niin tehtiinkin. Meitä oli 20-30 henkeä ja etsimme koko seuraavan päivän kadonneen asunnon lähiympäristöstä ja erityisesti tutkimmme betoniset   sadevesiputket , mutta tuloksetta.Jatkoimme  etsintää seuraavana päivänä ,mutta ei tulosta syntynyt.
Kului 3-4 kuukautta ja tuli kuuma kevät.
Kadonneen pojan vanhempien betonisesta pihakaivosta alkoi  vesi maistumaan kummalle ja eikun paikalle asiantuntija. Taskulampun valossa kaivosta  pilkisti koukistunut käsi......ja poliisit  kiiruusti paikalle.........
Muutaman päivän kuluttua ilmestyi   Iltasanomat ,jossa luki että kadonnut löytyi poliisien omien tutkimusten ansiosta. Minä siitä paikasta  viranomaisille soittamaan...."mitä kelettä....?? minähän ne  vihjeet annoin....täh??...ja poliisi sanoi etteivät he voi missään tapauksessa tunnustaa  julkisesti, että he   tarvitsevat selvänäkijän apua rikosten  ratkaisemiseksi.
Kiittivät kuitenkin....sillä palkkioksi sain luvan 357...kaan....Colt  Troober....juu.
Ainiin....
Kadonnut oli todellakin betonisessa putkessa.....mutta putki oli pystyasennossa.....ja  syyllinenkin löytyi ja hänen lempparinimensä oli  Nalle..... sukunimi  Karhu. Hän oli  huomannut uhrin paksun kompakon, iskenyt tätä kivellä päähän ,sekä heittänyt  pojan tämän vanhempien pihakaivoon.
Tälläistä.

Ekku Mattila.