torstai 4. tammikuuta 2018

Ja niin syttyi sota maan päällä.

4/1-2018.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.Niinpä Heesialaiset  alkoivat  kärsimään  naapuriheimojensa  vihamielisistä  hyökkäyksistä. Kyliä poltettiin, asukkaita tapettiin ja karjaa varastettiin.Siinä  käytiin sotaa  miekka miekkaa vastaan, keihäs  keihästä , kiviäkin  lingottiin  ja  meteli oli korvia huumaavaa. Rajataistelut  kovenivat  senverran ,että  jopa  X  rotulaisten  oli  tultava   Heesialaisten  avuksi. Lentävistä lautasistaan he  sinkosivat  sähkösalamoitaan , lasereilla  polttivat kokonaisia  vihollisheimoja  hiileksi , upottivat   heitä  avautuviin  maanrakoihin  satamäärin ja  sinkosivat  vihollisia  satojen metrien päähän  voimakentillään.
Taistelu  ei ollut millään lailla  tasaväkinen.  Heesialaiset  voittivat  jokaisen kahakan , murskasivat  vieraat sotajoukot , ajoivat  heitä  takaa  tanner  jyristen.  Ruumiita  tuhatmäärin. Haavoittuneet  huusivat, hevoset  kiljui, maassa  lämmin veri  melkein höyrysi. Irronneita  jäseniä ja suolia kedoilla irvokkaina voiton  merkkeinä. Taivaalle  nousi  tummanpunainen  laseraseiden  synnyttämä  höyry  ja ja kalman savu. Kummat  suhisevat lämpöpyörteet  kieppuivat  45  asteen  kulmassa, tuulen mukana  edeten, lehdet puista  samalla irrottaen.
Tappaminen  oli raakaa  ja  totaalista.
¤¤¤
"Nyt  meidän on mentävä välillä  omaan maailmamme"....sanoivat X  rotulaiset. Me  jätämme  teille  voima-aseemme, lasertykit, voimalamauttimet  sekä  muut joita  voitte itse  käyttää.   Vain  fuusioasetta emme teille  anna. Se on liian  vaarallinen väärissä käsissä. Tulette toimeen  ilman sitä.Meillä on  tekemistä  omassa maailmassamme ja tulemme kyllä takaisin. Jos teille syntyy  todellinen  hätä, niin sen  vuoksi  jätämme  käyttöönne    Tummimin.  Uudimin on meillä  tuolla ylhäällä taivaassa  ja  kun kutsutte  meitä  niin vastaamme  ilmestysmajasta  ja  joku  meistä tulee  apuun.....voimaa saatte   arkista. Sen  voima riittää  kymmeniksi  vuosiksi  ja  olemme  jo opettaneet  sen käyttöä  muutamalla teistä. Me menemme nyt. Katsokaa valon kaarta  joka  jää taivaalle  kun lähdemme. Se on kirkas monihaarainen elämän puu. Se on meidän  valamme  teille.Me  tulemme  takaisin."

Ekku Mattila.

Jatkuu...