sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Upottavista suksista uaameeriikaan rumppi/ ex-ressaan , liintoonin rouvaskasta Kauhajoen Halapahalhiin.

 1/3-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Huomenta  aamupäivää.

Ramppasin  tuolla  upottavalla pellolla  suksieni kanssa ja  voi tottaumalauta kun oli  huono   hiihtokeli. Koko ajan sukset painuivat  fälttipintaan saakka  ja  samoin   sauvat. Se  lenkki  oli todella  hankala  ja  oli suoranainen  ihme  etten  kotiini tullessani  hakannut suksiani  ns  illun päreiksi jonka  tein  20 vuotta  sitten  kun oli samanlainen  keli  ja  totaalisesti  hermostuin. Rouvani oli juuri   silloin samaan aikaan puhelimessa äiteensä kanssa keittiön klasin kohoralla ja kun huomasi  miten  rikoin  sukseni  navetan  tiiliseinään , niin  hän  tokaisi  äiteelleen..."jaahas  on isäntä näköjään tullut  hiihtämästä  kotiin kun suksen palaset  lentää  pitkin  pihaa".

Aamulla  näjin  teeveestä ja kuulinkin  että  ex-rumppi meinaa  tosissaan  uudelleen  aameeriikaan ressaksi. Ensinnä  mies  vaikutti olevansa ihan  tosissaan, taikka ainakin hyvin näytteli  sen  entisen  saaksan  gööpplesin  lailla . Kova  oli   rumpilla  sanan  helinä. Heti  mulle tuli mieleeni  että ja tätä samaahan olenkin jo  aikaisemminkin  sanonut, että se  aameeriikaan nykyyneen  ressa on sellaaneen  nolon  tuntuunen  paperinukke jonka  takana  ne  tärkeimmät  immeiset  määrää  mitä  pilreeni  sanoo/kirjoittaa. Tämä taas    tarkoittaa  sitä että  se noitaaaaakkaa  lintoni joukkoineen  yrittää  koko ajan, mutta sellaisella  tasaasella  tappavalla  vauhrilla  pullauttaa sen pildeeniin  vallankahvasta pois, jossei muuten niin ainakin  järjestämällä sille joku "päänvika"  ja  sen jälkee , herra  paratkoon se  lintooniin noitaaakkaa  voi jopa  nousta aameeriikaan  isoksi  pomoksi. 

Ja  tämä  taas  tarkoittaa  että  ex-rumppi olisi saanut   tietää/kuulla   klintooniin  juanen ja  nyt  yrittää  antaa  vuorostaa  sille noitaaaakaalle  vastaan , jo etukäteen  niin maan  irusti että. Ex-rumppihan sai  koko sen   ressanaikanaan   juuri  klintooniin akalta   vastahankaa koska   voitti  sen  rouvan.  On jännä seurata  maailman menoa  niin täällä  meillä  duha/kröhä/äätshii  pohjolassa  kuin myös  tuolla  kaukana  maailmalla. Meillon  tulos  kuntavaalit  ja joillakin pualueilla on  jumalatoon hätä jos  ne  tosi suamalaaseet  ottaa ja voittaakin  koko  rähinän.

Eimutta.......nyt meen  halapahalliin  ostaan  soraa  meirän pihalle. Son  just  niin pluikas  kun lustinrata jonne on kaadettu  500  litraa  öliyä. Niinja  saan samalla  kattella  kaupas  asioivien  muiden ihmisten  paheksuvia  silimäyksiä mua kohoren, kun mun naamallani ei oo, eikä  koskaan  tuukaan sitä c-19/666 mainosnaamaria.

Ekku Mattila.