maanantai 14. maaliskuuta 2022

Wanahoja aigoja mä muistelen.....kaks hinkkiä ja kuivanu Joulukuusen oksa.

 14/3-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Noniin......herra paratkoon..!

Leheret  ja  some  on  täynnä  vihaasia  naisia, nyjjo kuiteskin  vanahoja    75   vuatiaita akkoja, jokka  , jostakin syystä, taikka syyttä  on  alakanut  muistelhon  nuaruuren   ihania  hurmoshenkisiä  aikoja, silloin ,  ennen  aikoja   sitten.

Non paasannu  kovaan ääneen mm...: spere  koetti mua  houkutella  panhon päälleni  kapoosia  seksikkäitä  verhoja ,  kattoon  yhyres  teeveestä  jotakin  pornollista  kuvaa  ja kaiken  huipuksi  se spere  koppas mut  sylhinsä  ja  alakoi retuuttamhan  kohoren  sänkyä, mutta  niin lujaa  vastaan  rimpuuliin  että pääsin  pois ja pakhon.  Tuata  sanooli joku  eeniitaa  aariisto, sama  flikka  josta  tuli  joku  missikin  ja  sellaasta.  Olen  tavannukkin speren  kun oli henkissä, Helesingissä ,  1964 ,  3  kertaa, puhelimessa,  1992,  ainakin  kerran ja  melekeen  vannon  tulevan (heeeh)  taivasosuuteni  vetua ,,että se eeniitaa  aaariistoo ja muukkin, jokka  samaa  spereestä syyttää, puhuu jokaaneen  selevää  askaa ja isolla  Peellä......speree ei ollu sellaaneen. Ei ollu.  EI:  Spere oli herrasmiäs.

Mutta  molin kuulkaas  , meinaan  nuarempana, mutta  äläkää tätä  tulevaa  tunnustustani kaikille kertoko, koska  multa menoo  lopukkin maine. Mähän  oon, kuten kaikki  jo tiätää , melekeen  pyhä  Nasiiri/aikamatkaaja, eikä selaaselle  sovi mikkään  seksuaaliset  jutut/juarut. Orottakaaa  hetken niin mä kerron tarkemmin:

Siis: oli  vuasi  1960, paikka  syntymäkotini  Alahärmän  piha, laron takana/nurkalla  ja  kevät, niinku  ny. Meirän  ihan naapuris, noin  60 meeterin  pääs asui  koulukaverini ja samanikääneen  likka   14  vee , Annikki juu.Soli kuulkaas  ihan melekeen  iiihaan  keehittynykkin, niinkun aikuusemmakkin  naiset,  ,muatojakin  oli jo ihan  muk..meinaan  juu  ja  voi että hänen  hinkit.  Ne  törrötti sillai  kiusallakin  uhkaavasti  ethenpäin, suarastaan   houkuttelevasti  ja  ja ja ja ja ja ja..

Molin just  sen laron nurkalla  puita  piänimäs kun  näjin  Annikin  saapuvan suaraan  mun lua, kepeesti  käyskennellen, aiai ja ne hänen hinkit   , meleneen  voin kuulkaas  käs  syrämelläni  vannua,  ne   tärisi  sillai  kiusottelevasti   askelten taharis, kun  Annikki  astahti mun ethen  ja jotakin  vissiin  sanoikin, mutten  mä  sitä kuullu, koska  näjin  vaan ne  kikit ja  ja ja ja ja ja....

mä  aatanan  seksuaaliketku, kummallakin  kourallani  niihin  hinkkihin  tartuin,  vähä  puristinkin, ja  eneekin  meinasin hiarua ,niinkun  emooksia leivotes , mutta  kuiva  käppyyneen  Joulukuusi sen  esti tehokkaasti. Nimittäin  siinä  ihan Annikin viäres  soli, meinaan se  kuivanut  käppärä, taikka  ainakin  suuri oksa  siitä   kuusesta , Annikki sen käthensä  nopiaa  koppasi ja  sillä  flataasi suaraan  mun  naamaan. Pläts/raaaps   vaan kuului.

Tämänkin meen vaanomhan että  ainakin   300-500  kuivanutta  kuusenoksan  vihnettä, vai miksi  niitä  voisi  nimittää, mun naamastani sen päivän  aikana  peilin eres  nypin. Noli sinä  ihossani  pystys  ja  kipiää  teki. Se  huitaasu , se  kun niitä  naamastani  nypin ja  kolomanneksi  mun  luantoni  sai sellaaseen  oopeetuukseen, jotta  voi  kauhia  sentään. Hyvä jossoon  just ja just  selevinny.Meinaan  henkisesti. 

Jaa.....Annikki  muutti  kaukaaseen  ruathiin jo  1966,   20  vuatiaana ,on siellä nykkin  naimisissa, ja kersoja muutama  vissiin. Ny pitää  toivoa  että  flikka  on sen mun seksuaalisen/jonkun   toimenpiteeni  jo unohtanna, eikä  paa sitä minnekään somhen, eikä muuhunkaan  julukishen jutthun, sillä jos  niin teköö moon hukas. Mutta en  vaan millään voinu miältäni   silloon malttaa.

Ekku Mattila.