keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Enkelit pelasti humalaisen.. Kauhajoki 1994.

9/5-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.


Olimme olleet Mikan kanssa sähkötöissa Kauhajoen Kalkunmäessä.
On syksy ..illalla  kello kahdeksan nurkilla kun ajelemme kotiamme kohden.
Noin  sata metrinä ajettuamme sanon Mikalle,että käännys tuosta oikealle  ja sitten suoraan  ja sitten tuosta seuraavasta vasemmalle  ja   Mika teki niin....samalla ihmetellen...kunnes tultiin erään hiekkatien päähän ja sen päässä näkyi matala  keltainen talo.
Jäimme tien päähän kököttämään  ja kummatkin ihmettelimme että mitäs nyt...mitäs me tässä odotellaan...ja  jaahas...miksi..oi  miksi...
Vaikka auto  oli koko ajan käynnissä,niin kuitenkin jostakin vasemmalta kuului vaimeaa avunhuutoa,,kuin maan alta,,,ei meinattu saada selvää,mutta kun nousimme autosta,niin se selvisi.
Tien kummallakin puolella oli syvät ojat...aika jyrkät reunat,,,saviset  sekä hiljakkoin sataneen sateen jäljiltä petollisen liukkaatkin,sekä vettä melkein puolillaan.
Annas  olla...
Automme kohdalla ojanpenkalta kuului apua...apua...apua  ja taas apua  ja kun taskulampulla  valaisimme äänen suuntaan,niin ojassa  makasi käsivarsiensa varassa aivan uupunut  talon asukas.
Hän...oli...aika   lailla....ottanut....joo...umpikännissä kun se kuuluisa käki...ja  humalapäissään kaatunut siihen  kohtaan  veden täyttämää ojaa,jossa apua nyt  huuteli...
Miehen  housun lahkeet olivat tarttuneet ojan reunassa  oleviin puun oksiin taikka vastaaviin ja niin,että hän ei saanut jalkojaan millään irti vaan oli käsivarsiensa  varassa maannut siinä pitkän tovin  ja koko ajan vähällä hukkua veteen.
Me tietysti vedimme kän...eikun miehen pois salakavalasta  ansastaan  ohjasimme  suoraan kotiinsa ja kun varmistimme että kaikki on hyvin niin jatkoimme matkaa eteenpäin.
Myöhemmin...parin päivän päästä kuulimme kyliltä,,..miehen puhuneen kaikille,,että hänet pelasti varmasta kuolemasta kaksi enkeliä ja niillä oli yllään hohtavat kirkkaat vaatteet...!!!
Nohj...jossain määrin oikein  nähty,,,sillä meillä  molemmilla oli ns, turvavaatetus päällämme...sellaiset nykyaikaiset  heijastusliivit...kellertävää valoa  hohtivat....hohtivat.
Nonniin  taas....jossette mua  usko...niin Kysykää Mikalta...tiedätte missä mies nykyään asuskelee...
Heikkilänmäen nurkilla.


9/5-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.