keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Aikahypyn periaate.....olkke hyvä...

8/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Layers  of onions....

Kuvitellaan että  jättiläismäisessä  sipulissa  olisi päällekkäisiä  kerroksia  vaikka  miljoona kappaletta ja niiden välimatka  toisistaan  "vain"  300000 valovuotta. Niiden välissä  satoja miljoonia  hiekanjyviä , planeettoja  kymmenine kuineen, odottamassa  niille  pääsemistä.
Koska ja onneksi uteliaisuutemme on rajaton.
Siispä  maapallon  viisaat  insinöörit raketteja väsäämään...kuuhun pitäsi päästä ja niin tehtiinkin. Sitten Marsin  vuoro , pikkuhiljaa ja ehkäpä Venuksellakin  käydään. Ja raketit senkun suurenevat. Niiden kartiohuippu  kohoaa  jo 100  metriin sekä painonsa  miljoonaan kiloon. Meteli sekä  savunmuodostus on jumalatoon ja näillä eväillä päästään vasta  kuuhun.
Vasta kuuhun.
Entäpä se sipulia  kerroksittain ??...Cepa . Täytyy  lopettaa jättirakettien rakentaminen ja  siirtyä  "akuankkkatyyliseen"  aikahyppyyn. Maapallolla  on  kaksi  vyöhykettä  (Van Allen) pohjoisnavalla, sekä  etelänavalla. Niissä kohtaa  maapallon mangneettivyöhykkeet/avaruusaukot ovat huomattavasti heikompia kun muualla. Tämän lisäksi  maapallolta  löytyy  72 kohtaa, joissa  vetovoimakentät  risteytyvät ja niiden kohdalla  "suoraan ylöspääsy"  on helpompaa.
Suunnitellaan siis "aikaportit"  joiden  kautta  pääsemme sekunnissa  toisiin  sipulikerroksiin , ihan eri maailmoihin, sekä palaamaan  myöskin sieltä takaisin maapallolle. Näin  ovat  tehneet  ufot jo  satojen vuosien ajan. Ei ne minnekään avaruuteen katoa. Tottakait lautasillaan  lentelevät  meidän lähiavaruudessa, mutta vain harhautuksen takia. Ufot/humanoidit ilmestyvät  sipulikerroksien  välistä ja palaavat  samaan paikkaan.
Ainiin.....
Aikahyppy  onnistuu rakentamalla   erityistila , jossa sähkö, mangneettikenttä, maan vetovoima , 300000km  sekunnissa pyörivä  lautasrakenne ja nämä yhdessä  aikaansaa   ajan kontrolloimisen.
Vanhalla   nimellä syklotroni.


Ekku  Mattila.