torstai 9. maaliskuuta 2017

Ajan/kuoleman arvoitus.........ajantappoase.

9/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Albert Einstein , joka oli mukana  kehittämässä atomipommia ja keksi suhteellisuusteorian  sekä satoja  muita  oivalluksia  oli  erittäin kiinnostunut  ajan, sekä kuoleman  mysteereistä.
Hän oletti että  täytyy olla olemassa vielä löytymättömiä  atomihiukkasia , salaisia protoneita, haamuneutroneja, elektronien kaksoisveljistä, elektronipilven ja ytimen sisällä olevasta  salaisesta  Z hiukkasista. Eistein  tiesi/oletti , että atomi on 99  %  tyhjää täynnä ja  oletti tyhjyydessä  lymyilevän  kaikkein  pienimmän  "pisteen", joka löydettiin vasta noin   1979. Se on Kvarkki.
¤¤¤
Välillä  puhun minä...
Olen   noin 5  vuotta sitten kirjoittanut blogiini, että  aika ei voi syntyä tyhjästä noin vain, vaan se täytyy  olla ja syntyä koko ajan ja paras  "piilopaikka" ajalle on Kvarkin sisällä. Siellä täytyy  olla edelleenkin Kvarkin  pikkuveljiä/siskoja, niin pieniä ettemme koskaan tule niitä  näkemään, taikka  havaitsemaan. Siellä on pakko olla  ajantekoZkvarkki, käsittämättömän pieni, mutta niin vahva ettei se hajoa edes ydinräjähdyksissäkään ja joka  synnyttää  aikaa jatkuvalla syötöllä, niin pitkään  kun   maailmakaikkeus  on olemassa. Onhan selvää ettei aika ollut valmiina  ajan alussa. Oli ,taikka  syntyi  yksi ainoa Zkvarkki, joka  alkoi tuottaa   "aikakvarkkeja  tyhjään maailmakaikkeuteen ensin pikkuhiljaa  miljooneissa  vuosissa. Sitten kiihtyvällä   valtavalla  vauhdilla   ryöpsäyttäin  aikakvarkkeja  joka paikkaan ja  täyttäessä  avaruuksien tyhjyyden  alkoi  syntyä muitakin  atomiainesosia.  Muodostui  atomi ja sen ansiosta kaikki muu, jonka nyt tunnemme.
¤¤¤¤
Viimeiset  30 vuotta elämästään Eistein  tutki    ajan/kuoleman  salaisuutta. Vuotta ennen kuolemaansa hän sai selville  ajan, sekä kuoleman salaisuuden. Kertoi  ajan/kuoleman  mysteerin olevan  todella yksinkertainen , niin yksinkertainen , että ihmetteli ettei sitä ollut kukaan ennen ratkaissut. "Pitää vain ajatella   kaikkialla olevaa tyhjyyttä , sekä  näkymätöntä  pistettä  atomin   sisällä, Eistein sanoi ja se on siinä". Hän  sanoi että siinä ratkaisussa on niin   hirvittävät  voimat, että  atomipommi on kuin nallipyssy  sen rinnalla ja sen takia en tule sitä koskaan julkituomaan....saattaa olla  myös että  selville saamani ajan/kuoleman  mysteeri  voidaan muuttaa  aseeksi, joka  voisi  tuhota  kaiken ajan  maailmassa....se olisi  universumin ikuinen loppu",, Eistein sanoi..
¤¤¤
"Ajantappoase" on siis joskus  keksitty  ja onneksi  unohdettu.


Ekku Mattila.