lauantai 18. maaliskuuta 2017

Asuntohuijjaus Gran Canarialla.

18/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Vuonna 1988  matkustin   Gran Canarialle  viikon lomalle.
Ja hotelli oli   Atlantica.
Toisen päivänä  sain kutsun  tutun  pariskunnan luokse, joilla  oli oma asunto hotellia vastapäätä  ja sinne menin.
Kuinka ollakaan  sinne tuli Suomalainen nainen joka heti alkoi  asuntoaan  minulle kauppamaan..."3 huonetta ja keittiö..kalusteineen...autokin samaan kauppaan...katolla  patio josta näkyy Teneriffa  ja ei maksa kun 150000 markkaa ".
Ja minäpoika vastasin...mennään asuntoa katsomaan...ja niin  tehtiin...ja kun takaisin tultiin sanoin...hullu se on joka ei puolta lupaa...75000 markkaa...johon nainen heti suostui ja kättä paiskasi....selvä se...asunto  on sinun ...paperit tehdän myöhemmin."
Ja voi että olin tyytyväinen...
Sovittiin naisen kanssa että  heti kun Suomeen palaan, niin 15,000  markkaa etumaksuna hänen tililleen maksan. Sen myös  tein SYP pankissa Jalasjärvellä ja sinne meni  etumaksu  että  suhahti.Ja niin kului 3 päivää ja puhelimeni soi...."kiitoksia Ekku kovasti..etumaksu  tuli...kiitoksia kovasti...ja nyt voidaankos tehdä niin , että laitat  mun tililleni 50000  markkaa  lisää etumaksuna  ja se loppusumma  10000 markkaa sitten kun kaupat  tehdään...??..mitä sanot Ekku ?".
Voihan helvetti ajattelin melkein ääneen...ja  otin asioista selvää ja  .......
::::::!!!
Se nainen oli jättänyt Suomessa  asuessaan  perheensä johon kuului 4 alaikäistä lasta , muuttanut tumman Espanjalaisen miehen kanssa hänen  vuokra-asuntoonsa  Ganadialle ja  huijannut  asuntoa sitten omanaan. Minun  lisäkseni  ansaan meni  muutama muukin.Poliisiasemalla sanoivat minulle etten mahda mitään...rahat ovat  menneet...turha  oikeusjuttua nostaa.
Enkä nostanut.
Jk:
Nainen sai R.I.P :in....kuoli  muutaman kuukauden päästä  johonkin tautiin.Kenties ehti rahat kuitenkin tuhlata?

Ekku Mattila.