keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Layers of onions....universumin rakenne...

8/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin aamulla hiihtämässä ja vaikka kuinka koetin  estää ajatuksiani karkailemasta, niin epäonnistuin pahasti....
Siis:
Tämä tuntemamme  maailmankaikkeus sijaitsee  kuten....LAYERS OF ONIONS....päällekkäin ja  ihmiskunta tuntee vain yhden kerroksen siitä.
Me elämme  aivan  sen sipulikerroksen alkupäässä , kuudennella tasolla ja  niitä kerroksia on  miljoonia.
Vaikka kerroksia on  tavattomasti, niin ne kerrokset   syntyvät, olevat, elävät ja kuolevat  kaikki yhtäaikaa, mutta  kerrosten  kehityselämät eivät.  Ne menevät eteenpäin omalla tasollaan ja karmallaan, eikä niitä horjuta  muiden alempitasoisten kerrosten toiminta  aika-avaruudessa.
Maapallon  ihmiskunta  elää yhtäaikaa kehitystään  samassa  sipulikerroksessa  miljoonia vuosia  kehityksestä olevien  muiden  henkielävien kanssa , melkein kuolemattomien , eikä heitä  kiinnosta mitä me täällä maapallolla  touhuamme.
Paitsi vuonna 1945 tapahtuneet  Hiroshiman, sekä Nagasakin kaupunkien tuhoutuminen  ydinräjähteillä.  Tämä herätti  "höyhenmiehet" , avaruusveljemme , toisilta  tasoilta aika/avaruutta.
Tilanne on sama:
Jos ihmiskunta ,sekä  kaikki  muu aika-avaruudessa olevat ,asuisivat yhtäaikaa,  valtavassa  kerrostalossa, jonka  huippu  yltää  13,9  miljardin  valovuoden korkeuteen ja  kuudennessa kerroksessa  rakennusta, jotku asukkaat alkaisivat  räjäytellä valtavia pommejaan. 8  kuukauden kuluttua  maapalloa alettiin  tarkkailemaan ja se  jatkuu edelleenkin  tänä päivänä.
Ufot/humanoidit ovat  pelkästään meidän hyväksi. Meidän ei anneta hajottaa  koko  universumia, vaikka asummekin melkein  katutasolla rakennusta.
Aika  oli hetki sitten tulossa, meni jo ja se on  nyt entinen  ja tämä samalla hetkellä.
Sitten raketteihin:
Kyllä meille naureskellaan "tuolla ylhäällä".

Jatkuuuuuu..

Ekku Mattila.